Hemma/borta?

publicerat i
Hej alla glada jäklar! (Och ledsna, ni är värda att hälsas på också)!

Idag har jag kommit fram till Kiruna, eller hem till Kiruna? Vad säger man, eller vad ska jag säga. Jo, jag säger nog hem. Men sen när jag åker härifrån så säger jag att jag åker hem till Stockholm. Har jag flera hem men ingen egen lägenhet ens? Verkar ju helkonstigt. Egentligen har jag inget hem. Bara tillfälliga hem. Tur är väl att jag iaf har det annars hade det varit dystert!

Det är iaf härligt att vara på hemmaplan igen, jag gillar det!
Fast Kiruna är fult nu. Många grus, många svarta snöhögar.
Det har iaf varit en väldigt lugn dag. Vilat och kramats. Handlat, ätit, ätit och så åt vi lite. Skönt. Det behövs, jag behöver mycket att sätta i magen för att vara nöjd.
Johannes har bjussat på torrkött, fyfan va fint! Han skryter med köttbitarna, "åh, titta vad fin köttbiten är".
Och jag kan ju inte annat än att hålla med.


Imorgon ska jag få träffa min underbara gudson, Ludvig! Och hans underbara mamma också förståss!Här bjussar jag på lite kvällslek också. Det är himla kul med kamera i datan! Visst.

Hejsvejs och gonatt, på återssende!

Måste bara

publicerat i
Jag tycker det har blivit så mysigt på min balkong. Så mysigt att mina vänner till och med väljer att gå lägga sig där istället för i en park ;P
Det måste vara bra betyg!

Lite sorgsen dag! Fast glad ändå!

publicerat i
Hej!


Idag är det visst påskafton. Jag jobbar och står i. Många andra människor är lediga och är i skogen, i stugan, ute på isen, letar påskägg, ja, vad man nu än gör så känns det som att jag hade kunna göra lite vad som helst för att få göra något annat än att jobba just idag. Påskafton!Jaja, hur som helst. Det är tur att jag har ett jobb som jag trivs på, för att vara lite dubbelmoralisk, så har jag haft en väldigt trevlig dag på arbetet.
Jag har gjort en påskmiddag, stått i köket mest hela dagen, jag gillar ju som det. Men det blev inte så gott! Eller så tycker jag väl för det mesta när jag själv gjort ett långkok. Fast jag gillar palt, och det tar ju länge, jag gillar min egen palt också alltså, jag gillar också köttsoppa.. Jag gillar allt. Men inte just idag, jag var väl inte hungrig eller nått.


Jaja, nu är det slut på mitt jävla skitsnack, nu ska jag göra vettigare saker... Dricka en kopp kaffe!


Gonatt alla påsklirare!