Idag pluggar jag.

publicerat i Allmänt;
Jag har jobbat ganska mycket på sista tiden. Eller egentligen inte så mycket, men eftersom jag jobbar på massa olika ställen så känns det mycket.
 
Igår jobbade jag min första dag på stadshuset, jag ska ha hand om busskorten i 1 månad, det känns jätteroligt. Sitter i receptionen och det är intressant! Jag tycker det är trevligt på stdshuset, många människor och trevlig stämmning!
 
Sen har jag ju radiotjänst, och så har jag varit på fritids. och så pluggar jag. Hej och hå!
 
Igår fick jag mitt omdömme på första inlämningsuppgiten i administration A, det var ett bra omdömme, jag blev nöjd och såhär löd det:
"Hej, du har gjort en helt perfekt första inlämningsuppgift för det kan inte vara bätrre gjort än så här och om du fortsätter på samma sätt genom hela denna kurs så kommer du prestera ett mycket bra slutresultat. Ditt betyg på denna inlämningsuppgift blir det högsta nämligen A!
Hälsningar
Gunnar"
 
Jätteroligt, det är feedbacken som får mig iaf till att bli sporrad till att göra bra ifrån mig, det är alltid roligt med beröm, vem tycker inte det.
Det är en ganska lätt kurs, endel repetioner, men också en del nytt, än så länge. Har ju bara gått två veckor.
Jag hade denna Gunnar som lärare i Organisation & Ledarskap och han verkar trevlig och han verkar gilla min prestation, har fått toppbetyg varje inlämning. Toppen för mig!
 
Idag har Allis fått somna. 
Allis var en väldigt fin jycke, väldigt speciell med en jädrans personlighet och vilja. Hon styrde och ställde. På ett ganska charmigt sätt. Eftersom hon var en så liten vovve så kunde man skratta åt henne när hon morrade och väste och bestämde att hon minsann inte ville ha sällskap i soffan när hon låg och vilade, för att inte tala om när man närmade sig hennes tuggben, herregud vilket liv. Eller när klorna skulle klippas och jag fick ha skoterhandskar på mig. haha. Tokiga hund!
Men jag gillade henne, hon var alltid så glad så hon bara skrek när man kom hem. 
Hennes största intresse var bilar, skotrar och båtar. Det älskade hon mest av allt.
Att ha med henne i båten var roligt, men man valde att lämna henne hemma om vi ville ha någon fisk. Hon SKREK och hoppade i båten, ibland fick vi knuffa ner henne i vattnet bara för att få tyst på henne, men det blev bara värre. Så fort båtmotorn slog igång så började hon tugga i sig bubblorna som kom från motorn. 
Hon älskade Johannes. Fast hon älskade alla, VUXNA människor. Hon gillade inte barn.
Jag och Johannes hade henne några år.
Från början var hon Johannes mammas jycke.
Hon har också bott hos Johannes mommo och när Johannes hade varit där och sovit så kunde Allis ligga 12 timmar på Johannes kläder, hon vägrade äta och hon vägrade gå ut. Gullis.
Ja, det finns mycket att säga om henne. Hon var duktig på att trösta när man var ledsen.
Nu har hon det nog bra. Hon har blivit begravd idag.
Johannes mamma var med henne hela tiden.
 
 
 
Nä, nu ska jag plugga vidare! Vi hörs av! Tja!

Möhippa

publicerat i Allmänt;
I helgen har vi haft Stina's möhippa vilket blev en helt fantastisk morgon, dag, eftermiddag, kväll och natt!
Allt blev så lyckat!
 
Vi började med att åka ut efter Nikka-vägen och lämna en lite pimpad stol, dit åkte Stina sen med motorcykel, Thereses kille hämtade Stina hemma och körde henne till stolen där hon fick sitta ensam och övergiven och göra några uppdrag. Typ, gå runt stolen, skrika lite olika saker och sen avsluta med att skriva ett käärleksbrev till sin blivande man och sen hoppade vi upp ur buskarna!
Här satt vi och gömde oss tillsammans med myggen, herregud vad det var mycke mygg!
 
Sen åkte vi upp på stan där Stina fick sälja kondomer och fina budord för en valfri peng. Herregud, hon drog ihop 800:-, vilken affärsidé! :P
Det gick riktigt bra, Stina tog sitt uppdrag på fullaste allvar och rännde runt bland alla människor i ett rasande tempo!
 
 
Sen blev det lunch på Safari innan det var dags att åka upp på Luossa-toppen och skåla lite!
Utsikten var ju sådär! Det var dimmigt!
 
Sen packade vi in oss i bilen och startade färden mot Kangos. Vi satt ögonbindel på Stina i Junis, och ändå var hon helt borta innan vi ens hade satt den, hon trodde att vi var i Vittangi, hon trodde att vi svängde mot Vittangi istället för mot pajala i korsningen, så det var ju bra! :)
 
När vi kom till Kangos och till den underbart vackra anläggningen så fick Stina börja med en 90 minuters yoga-massage medan vi andra drack lite vin och förberedde oss för nästa aktivitet- Zumba!
 
 
Vi dansade så det står härliga till. Malin (som sitter) är zumba-instruktör, jätteduktig!
Stina fick ta på sig dom finaste gympa-kläderna!
 
 
Sen var det direkt dax för middag, tjälknul m pottigratäng och rödvinssås, riktigt gött! Sen satt vi i bordet några timmar och surrade, lyssnade på musik och röjde! Vi hade ju hela anläggningen för oss själva, så vi hade ju ALL service och ägaren fungerade även som våran DJ, perfekt! Det var så riktigt bra service!
 
 
Sen klädde vi på oss badkläder och gick till bastun, ägaren tog med en låda öl och visade oss hur allt fungerar!
Det var såå fint, bastun låg precis vid sjön och utanför bastun fanns en utomhusjaccuzi (Stavning?), 39 grader varmt i poolen och i sjön var det 19 grader, så dom flesta badade, jag själv bangade ju såklart. Så där hängde vi några timmar och det var så fantastiskt underbart! Men några bilder blev det inte där. 
 
Kort och gott, det var en undebar dag och Stina var jättenöjd och det var vi andra också!
Jag vill verkligen rekomendera detta ställe till alla, det är nära, servicen var PERFEKT och stället i sig var bara helt PERFEKT!! Det heter Explore the North, klicka på länken om ni vill kika!
 
Tack för denna gång, nu ska jag lägga mig på soffan en stund! Tjao!
 

Sovrum. Lantligt, shabby chic..

publicerat i Allmänt;
....Tycker jag.Tror jag.Vill jag.
Nu börjar jag få det som jag vill i vårat sovrum, eller VI börjar få det. Johannes är ju faktiskt väldigt delaktig i inredningen nu för tiden, det är jätteroligt!
 
Nu är sängborden färdiga och dom är på plats. Jag blev jättenöjd!
 
 
 
 
Vad tycker ni? Blev det för mycket slitage?