HJÄÄÄÄLP!

publicerat i Allmänt;
Finns det någon av er mina kära läsare som är duktiga på att fixa till designen här på bloggen. Jag fattar verkligen INGENTING.. Jag vill ha en bild högst upp.
Det finns ju såhär "Stilmallar" och "kodmallar", men vad tusan gör man åt det?
Jag hatar att jag inte kan, jag blir galen.. Jag tittar på alla siffror och bokstäver, men herregud, det säger mig ingenting! Jag blir galen!
Hur får jag annan stil på texten när jag skriver? Hur får jag större bokstäver? Ja, ni hajar, jag kan ingenting. Känner mig som ett stolpskott!
Tack på förhand!

Vinter i Kiruna är så fint!

publicerat i Allmänt;

Jag blir så glad av vinterbilder! Jag tycker att det är så himla fint med snö! Speciellt när det är mycke snö, på träden! Nu när Johannes har ledigvecka så ska jag se till att fota massa fina vinterbilder i orörd snö.
Fast jag gillar egentligen inte när det inte är någon människa med på bilden, men ibland så!

Idag har jag haft en skön dag.. När jag hade kört Jonte till jobbet så åkte jag och hälsade på hemma hos Malin och Nellie.. Hon är så himla glad den tösen. Eller båda töserna, Malin är också en så glad prick.

Vi var och tittade på tapeter också. Vi ska ju få tapetsera hela nya lyan, men uuuusch vilka tråkiga tapeter det finns att välja på. Jag måste nog lägga emellan lite pengar så att vi kan få dom tapeterna vi vill :)

Här är iaf Nellie :)

Känslan i Kiruna.

publicerat i Allmänt;
Endel tror att jag tycker att det känns jobbigt att ha flyttat tillbaka till Kiruna, att jag skulle känna att det är något slags misslyckande eller liknande.
Jag måste bara säga att den som tror det har så fel.
Jag är inte riktigt den typen som skulle se någon prestige i att stanna/flytta tillbaka. Det är ju mitt liv, ska jag skämmas för att jag vill flytta tillbaka till Kiruna?? Öh, näääää, skulle int tro det va.
När jag flyttade till Stockholm så sa jag "Jag ska prova och se, kanske jag stannar en vecka eller resten av mitt liv".
Det var en som sa; Jag ger dig MAX 6 månader sen är du tillbaka i Kiruna och då bestämde jag mig för att jag skulle vara minst 6 månader bara för att jag ju måste ge det ett ärligt försök, det känns som det krävs mer än en vecka innan man kan säga att man trivs eller inte trivs.
Jag bodde exakt 2 år och 9 månader.
Jag har trivts väldigt bra, jag har gjort många roliga saker, jag gillar storstadslivet, jag gillar snaps och Kelly's, men framför allt, jag älskar mina vänner som jag kommit att komma så nära under mina år i Stockholm. Det är en speciell känsla att hitta så fina vänner när man är vuxen, det känns ovanligt på något vis, att få så nära vänner när man är vuxen. Ofta har folk redan "sina egna", men alla vi yra höns i Stockholm från Kiruna fann varann!
Jaaa, men Rebban, hon är inte från Kiruna, men hon är också från en liten håla :)
Och Hanna har jag känt i snart 20 år.. Kimsan har jag också känt innan.
Det är så roligt att vara tillbaka i Kiruna, jag känner mig väldigt glad över mitt beslut. Men som jag sagt förut, jag kommer sakna mina fina galna kompisar i el Stockholmo.
Och samtidigt är jag väldigt glad att jag är här med mina härliga vänner.. Ja, ni hajar, haha, värsta soppan, ingenting kommer nog att bli sådär 100% bra, eller jo, om alla ni i Stockholm flyttar hit till Kiruna, bra deal va? ;)
Snart ska Kimsan ha sin bejbis också, herregud, det är bara drygt 2 veckor kvar. Det känns jobbigt att inte kunna vara med hela tiden, men jag SKA vara ofta i Stockholm ändå!
Nååååååväl.
Idag har jag varit och hälsat på min favorit-Wille, vilken goding han är!!!
Sen har jag också hälsat på mitt gudbarn Ludvig som har blivit så stor! Hehe, han har sagt "Lisso kommit" flera dagar.. Vi träffades på Classe Ohlsson och då sa han "Lisso kommit", det var roligt, han kom ihåg mig fastän det är flera veckor sen jag var hemma sist.. Han pratar så mycket och är så himla skojjig!
Tog dock ingen bild på honom så ni får nöja er med en gammal goding :)
Sååååååja, nu ska jag kolla klart Big brother och sen ska jag vänta på min gullegubbe som snart kommer hem från jobbet!