Orsa

publicerat i Allmänt;
Hej hopp alla glada semester och arbetar-lirare!
Just nu befinner vi oss i Orsa, himla fint litet ställe med massvis med gamla och så otroligt fina timringar! Åh, jag ska också ha ett fint timmerhus snart. Johannes har ju ett timmer-hus redan, ett så litet, men snart ska vi ha ett lite större också, det ska jag fixa, jag har en idé! Haha. 
 
Igår åkte vi ju och vi körde till Ö-vik där vi sov på Scandic en natt, ett risigt scandic, men vi orkade inte leta annat.
Idag har vi åkt genom Östersund och så hittade vi en skylt där det stod "Loppis & Antikt" så vi åkte dit, det var väl drygt 1 mil på en grusväg som ledde oss till en härlig karl som bodde där, han älskade verkligen att prata och han hade så mkt fina saker. Men jag köpte en plåtburk och Johannes köpte en timmer-borr. Jag hade kunnat handla mer men vi hade såklart inte så mkt kontanter, men jag lovar, vi har passerat ca 400 loppisar bara idag så imorgon ska vi gå på fler. Bla på en här i Orsa.
Imorgon åker vi vidare, troligtvis till Karlstad, vi får se vad vi orkar med.
 
Idag bor vi väldigt fint. Hotell-rummet är litet och luktar 1800-tals-vinda men det ligger precis vid vattnet, vilken utsikt. Vi har varit på en kvällspromenad och tittar på kossor och gamla timringar!
 
Försökte ladda upp en  bild men det går inte, så det kanske kommer imorgon istället för nu måste jag sova lite!
Tack och hej leverpastej
 
 

Minna Winnie Maria

publicerat i Allmänt;
Idag har älskade lilla Minna döpts, det var ett fint dop med en fin tjej!
Hon är en så glad filur!
 
 
Här är hela familjen samlad. (+jag).
 
Jag fick idag en present av familjen, en ring som det stod Ludvig och Minna på, så himla fin, den glänser så fint på mitt finger!
 
Det är inte två ringar, jag har bara fotat den från båda hållen, för att förtydliga, det är en ring med två namn på, det är på mina kära gudbarn!
Så fin ring, den ska jag bära resten av mitt liv!
 
Nu är jag i Vivungi, min moster med familj är här och det är så mysigt. Imorgon ska jag få träffa min älskling igen, jag verkligen längtar efter honom! Och på måndag åker vi på bilsemester, har jag sagt det? :P
 
 

Sommarlov

publicerat i Allmänt;
Hej på er alla sommar-busar!
Jag har haft lite sommarlov från bloggen och det sommarlovet har jag spenderat på centrum. Jag har jobbat alltså, det har varit en jättebra vecka som har gått jättefort. Jag har som sagt jobbat på damavdelningen och det var så roligt!
 
Imorgon ska jag jobba på RC på födmiddagen och radiotjänst på eftermiddagen, det är mycke jobb nu! Men jag gillar det, jag gillar ju att jobba. Och speciellt nu, man blir som inte less på jobbet eftersom jag jobbar med så olika saker. Radiotjänst, RC och Centrum, tre helt olika liksom.
Så kanske man alltid ska ha det, då lär det ta lång tid innan man blir less på jobbet.
 
För övrigt så är allt bra, jag tappar jättemycke hår, jag tror att jag håller på byta till vinterpäls nu redan, men det gör inget på denna vidriga kalufs! Brukar ju tunna ur håret med "jämna" mellanrum, nu är det dock väldigt längesen, men det räcker för mig, jag är inte så förtjust i att ha långt hår, det är mest jobbigt.
Idag ahde jag så mkt tovor efter duschen så jag sa till Johannes att han kan själv testa ha långt hår innan han säger att jag ska ha det, jag blev så arg på tovorna, det är jobbigt och det gör ont! Vidriga hår!
 
Nu ska jag snart åka och hämta ett paket på coop, har beställt lite från "Fridas gård", minns inte riktigt vad jag har beställt, men det jag minns är iaf 3 plåtskyltar med blommor på, jag ser fram emot att piffa lite här i hemmet, nu är som basen klar, nu är det bara allt småfix kvar, det är roligt, pynta så att säga.
 
I förrgår var jag ock köpte två stringhyllor för 300:-, fatta 300 SPÄNN, billigt som tusan! Men jag vet inte var jag ska ha dom, jag köpte dom bara för att det var så billigt :)
 
Nu ska jag åka.
På återseende mina vänner, ni kanske få se sen vad jag har handlat, om jag hinner sätta upp det :)