Startskottet har gått

publicerat i Allmänt;
Hej alla festivalglada människor! Hej även till er som inte är festivalglada såklart.
 
Igår small startskottet och årets bästa helg har börjat. Vi satt hemma hos oss ett härligt gäng och hade trevligt. Riktigt trevligt måste jag säga. Jag gillar verkligen festival, alla är så glada och fina!
 
Om än lite sent så tog vi oss tillslut ut och satt oss i öltältet, kallt var det men ingen fara, tycker vi klarade det bra. Jag och johannes gick hem när tältet stängde vid 01. Jag å Langos först, ååååh, det är så gott. Men idag började jag tänka på det, fan, allvarligt, 70 spänn för en langos, det är helt sjukt för en liten deg-klump men lite röra på. Jag tog skagenröra så det var väl säkert en räka eller nått på den! Jaja, men det är ju bara festival en gång per år!
 
Nu ska jag gå köpa festivalbiljett och sen ska jag försöka väcka liv i gossen som fortfarande ligger och sover, stackarn, han är så trött!
 
 

Tissar, kläder och möbler..

publicerat i Allmänt;
.. Rolig tjej-resa helt enkelt! Vi körde fel när vi skulle till Sunderbyn så jag kom försent, men fick en tid lite senare, TUR! Jag behövde inte göra mamografi, dom gjorde ultraljud och så tog dom prover, med en nål som kändes längre än hela Sverige, den knippsade en liten bit av knölen, så obehagligt! Knölen är ca 2,5 cm stor och den påverkas av hormoner så om jag skulle bli gravid så skulle den växa ganska snabbt! Så till hösten åker jag till Sunderbyn igen för att ta bort den. Skönt. Men under ultraljudet så säger läkaren bara sådär apropå "Ja, och så har du lite vätskefyllda blåsor i båda brösten, men det är inget allvarligt" NÄHÄ och varför nämner du det då? Jag bad honom förklara, det är CYSTOR! Igen. Snart är jag en enda stor cysta. "Det är relativt vanligt och ofarligt, har du fött barn?" Nej det har jag inte! Jag blir så irriterad på läkare. Jag blir ju orolig eftersom jag har cystor på äggstockarna också. Hur mycket kan dom växa, kan dom växa så mycket så att jag måste operera bort äggstockarna och aldrig kan skaffa barn? En läkare kan ju såna saker så han har lätt att säga att det inte är nån fara.. Men jag kan inte destomer om cystor! Nåväl, just av den anledningen så måste jag lita på läkaren och tro på det han säger, det är ingen fara. Men i dagens läge är det lätt att inte lita på sjukvården, men jag gör det, för min egen skull. Jag kan inte göra annat. Till lite roligare. Vi åkte in till Luleå och shoppade kläder, pengarna flödade! ;) Sen åkte vi till Ikea och handlade massor, äntligen ska vi få sänglampor ;) Och en storvärldskarta, lite nya soffkuddar osv. Nu sitter vi i bilen påväg hem. Jag längtar efter min kille. Har inte fått nån kram idag. Johannes har också haft en lite jobbig dag idag så han längtar nog efter mig också! :)

...Balkongen...

publicerat i Allmänt;
Hej hopp!
 
Herregud vilken hektisk dag jag har haft idag. Jag började jobba kl 10 på centrum, det gick bra idag och det kändes väldigt roligt! Passade på att ta hem en hög med kläder till Johannes vilket han uppskattade, det är vad han kallas LYX, att inte behöva gå kolla och prova på affären. Hehe, alla är vi olika, jag skulle inte vilja att någon kommer med kläder hem till mig. Eller kanske, har aldrig testat. Men det var fullträff. nästan. Det var två t-shirtar som han inte ville ha. Men byxor skjorta och 3 t-shirtar ville han ha.Himla roligt, det ska bli mer av detta i framtiden!
 
Efter det var jag på intervju till ett jobb jag sökt som boendeansvarig på Migrationsverket, det kändes helt ok. Det är ju såklart alltid nervöst att gå på intervju, men jag har ju varit på ganska många då jag hade en period i Stockholm då jag sökte massa jobb för att liksom checka av hur attraktiv jag var på arbetsmarknaden, det stärker ens självförtroende att inse att min kompetens och min arbetslivserfarenhet faktiskt är något att hänga i granen! Jätteroligt! Ibland behöver man få en liten pusch och lite självförtroendeboost! 
Jag håller ju på att plugga till HR-assistent. Samtidigt som jag står mitt i ett vägsjäl; Varför pluggar jag något som  inte intresserar mig. Det är ju människor och mänskliga beteenden som intresserar mig! Samtidigt som jag känner att jag blir less på det mellan varven, men är det då bättre att sitta på kontor? Blir man inte less på det också?
 
Jag har alltid hävdat att jag har hittat mitt drömjobb när jag gick i 7:an, redan då bestämde jag mig för att jag skulle jobba med personer med olika funktionsnedsättningar och jag har älskat mitt jobb ALLTID. och idag kan jag säga, jag älskar det jobbet fortfarande. Jag behöver bara testa något nytt för att verkligen känna att jag älskar jobbet. Fast jag vet ju redan det så varför ska jag testa något nytt? Haha, ni hajar grejen med vägsjälet? 
 
Klädbutik för i övrigt, det är ju superkul! Jag gillar det!
Sen efter intervjun så for jag till mitt andra jobb, Radiotjänst, det är faktiskt helt ok. Ett perfekt extrajobb, men mer än 4 timmar/pass skulle jag inte orka. Det blir lite tjatigt, men det är ändå lättsamt.
Att jobba med människor på det sätt jag gjort tidigare kräver ju att jag engagerar mig personligen, det går liksom inte att bara komma till jobbet och göra sina sysslor för att sen lämna jobbet på jobbet och åka hem. Ca 50% av min privata tid går åt till att tänka på mina arbetstagare och tänka igenom arbetsdagen, vad som varit bra, vad jag hade kunna göra annorlunda för att undvika den situationen osv. Men det gör inget egentligen, för även nu när jag jobbar med annat så är det ju ändå mina gamla jobb jag tänker på och funderar över olika metoder och arbetssätt, strukturer och rutiner. haha.
 
Nä, nu är det färdigtjatat om det, nu ska jag gå lägga mig. Imorgon ska jag till Sunderbyn för att göra en mamografi... Herregud, dom ska mosa sönder en av mina två tissar. Spännande känsla.
Undra vad som är bäst, små eller stora brön? Små brön måste dom ju slita i så själva fästet typ släpper medan stora bröst måste dom kanske trycka hårdare på för att få med allt.. Jag vet inte. Jag återkommer med mer fakta imorgon kväll!
 
Såhär långt har jag kommit med balkongen iaf. Det ser ut som ett grönsaksland där ute. Det ser ut som ett kaos. Men det är ändå ett slags trevligt kaos. Inredning är inte min starka sida, jag erkänner. Köket är jag jättenöjd med, det är så himla fint. Men balkongen. Hehe. Bilden får tala och tiden får visa vad det ska bli för kråkslott där ute!
 
Före (Jag gillar före och efterbilder, då ser man att det iaf är bättre nu än innan!)
 
 
Nä, nu tar jag natt, ska strax upp! Gonatt alla nattugglor och kul om ni orkade ta er ända hit, igenom mitt skitsnack!