Tapeter- Colorama

publicerat i Allmänt, Mitt hem;
Idag har jag och Johannes varit och valt tapeter till nya lyan, men fyfan vilka tråkiga tapeter, inget kul alls. Inte ens att dom har bara vitt, det är antingen ljusgrå eller ljusbeige!
Och för att inte tala om golven, uuuuäk vilka tråkiga.
MEN, jag ska inte klaga för jag måste ju säga att det är ju tur att vi får nytt iaf, jag är jättetacksam för det!!
Jaja, nu är vi i stan igen, hojja vad vi far och flänger. Men imorgon åker vi tillbaka till stugan för att stanna där resten av helgen gissar jag!
Nåväl, nu vet ni det också!
Vi hörs sen!
Heeeeeejsvejs

Sommar, t-shirt, 50-årsfest= Göteborg

publicerat i Allmänt;

Hejsvejs alla kissekatter!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men, jag har varit högst upptagen.

Jag har nämligen varit i Göteborg med min mamma, hos min moster som skulle ha 50 årsfest, eller hon hade ju såklart.

 

Vi kom dit redan på onsdag så vi hann umgås lite också, inte bara kalasa! Vi var inne i stan och shoppade lite, eller jag shoppade inte, men mamman skulle shoppa, men det är ju då man sällan hittar något kul.

 

Moster hade tagit semester torsdag och fredag och på fredag kom min utflyttade äldsta kusin med tjej hem och vi åt räkor och moster fick öppna sina presenter från oss.. En supermysig kväll!

Men på förmiddagen var jag och mamma ute i sommarsolen, vi promenerade, och mamma letade fåglar. Jag är inte sååå intresserad av fåglar och fågelläten så jag fotade mest mig själv i olika utföranden, ett kort blev bra. Nåväl, vi satt ute i solen och drack kaffe och tog cigg, det var +18 i skuggan, så det var väl som den varmaste sommardagen i Kiruna, nice!

 

Här är några bilder.

Den första klassiska sommarbilden! (En växt).

Denna vart lite småskum, men cool.

Mamman spanar efter birds.

mamman skrattar åt gräset som jag försöker fokusera på.. Håller på att lära mig att fota med siffror och fokus liksom.

Nå, nu är det dax för fest. Vi vaknade tidigt på lördag och så satte vi igång och fixa allt det sista med maten, det var en hejjans ståhej, stress och ingen vila och ro. vi hann knappt göra oss iordning helt innan det var dax att åka upp till lokalen. Men iaf, maten smakade utsökt!

En del av den glada köksskaran. Det är Min kusin Anton från höger, Antons kusin Maja i mitten och Antons tjej Elin till vänster.

Och en bild på min fina mamma får avsluta detta inlägg!


Wilhelm döptes i helgen

publicerat i Allmänt;
I fredags åkte jag (som sagt) till Lovvika. Vi hade så himla mysigt hela kvällen. Jag och Ida hade ett rejält nattligt skratt-anfall.. Det var längesen vi har fått umgås såhär mkt så det var riktigt trevligt.
Och det var väldigt roligt att få umgås med lilla Wille också!

Här är några bilder från dop-dagen.
Någon som är lycklig på sin stora dag!

Avslutar dagen med stil!