6 mammor och 6 bejbisar på resa..

publicerat i Graviditeten;
Hej!

Ja, som du kanske förstod av rubriken så har vi varit ute på resa.. Till Luleå! Jag och Julie och nästan hela mamma/bejbisgänget. 
Vi åkte på onsdag, med eftermiddagståget och var framme i Luleå kring 20-tiden. Då var det full gas till hotellet och checka in, dela upp oss och baxa bejbisar, vagnar och mammor till hotellrummen. Sen var det bara att försöka få bejbisarna att sova. Julie hann somna påväg till hotellet så hon piggnade ju till en stund. Vi sov i dubbelrum och Olivia som vi sov med, hon somnade gott mästan direkt.
Men Julie somnade inte alltför långt efteråt.. Hon fick sitt natt-skräcks-anfall igen, herregud så hon skrek.. Helt otröstligt. Inte så länge, kanske 1-2 min, men hag hinner ju stressa upp mig och börja misstänka att hon är döende. Det var hon inte, hon domnade gott bredvid mig sen. Tror att det är första gången vi sov tillsammans en hel natt. Det var mysigt.. Jättemysigt och så härligt att bara ligga och titta på henne, för det gjorde jag typ hela natten, jag kunde nämligen inte sova. Sov några timmar men inte många. 


Sandra med Moritz och Sam


Johanna och Iris


Marielle och Olivia


Jag bjuder på denna eftersom det är en av två bilder som jag är med på.


Johanna, Iris och Julie


Sovkompisarna, Olivia och Julie.


Sen var det dax för hotellfrukost, det var så jääääääkla gott! Shit, jag åt mer än jag gjort på ett halvår!
Efter det skulle alla barnen vila sin förmiddagsvila och jag passade också på att knoppa un en stund för sen väntade en heldag på stan. 
Jag shoppade inte destomer, fattig som man är!
Vi delade på oss ganska snabbt få vi insåg att det blir ett himla projekt att vänta in alla. 

Se upp, här kommer vi, redo att göra stan!

Man får ta för sig när man är så många. Vi möblerade om hejvilt och tog upp halva resturangen. Förstår inte att det blev tomt så fort.


Sen var det bara hemresan kvar.. Lite kämpigare än ditresan. Julie hade knappt sovit under dagen och det tog väldigt länge innan hon slumrade till på tåget. Problemet är ju att hon aldrig somnar i famnen.. Hon kunde göra det när jag smmade men inte annars, det är jättetråkigt för det är ju så mysigt!
Nå, vi hade STEKHETT i våran vagn också. Vi skrivade ner termostaten och någon annan kall jäkel skruvade upp den igen. Vi kunde inte ens röra på området där under fönstret för det var då hett!
Såja, det var den resan det.
Det har väl egentligen inte hänt så mycket mer. Johannes har haft ledigvecka så det har varit lugnt och skönt. Hans ledigveckor är bra för mg också, då taggar jag ner lite. Är mycket hemma.. Lite för mycket tror jag!

Julie har blivit 6 månader i fredags också. Stora tjejen! Tänk, 6 månader!!

Maddis har kommit till Kiruna så vi var till Rmma på morgonkaffe igår. Mycket trevligt!

Sen åt jag och Johannes sik, fyfan så jäkla gott det var!!

På kvällen kom Louise och Martin hot och vi drack lite glögg, surrade, spelade spel, åt ost och kex.. Ända tills klockan blev 03. Jättetrevligt var det! Alltid roligt med lite spontanitet i tillvaron!


(Jag förlorade)

Idag har Julie fått en tidig julklapp av oss. En gåstol. Hon älskade den! 👍
Den spelade massa melodier, som tillslut fick Johannes att hålla på flyga upp i taket då han tog ut batterierna. Men imorgon ska dom tillbaka!
Igår skulle bi göra en tavla med fotavtryck. Vi började med Julies fötter... Jag kan ju säga att det gick.. Sådär. Blev bara två klumpar av färg. Det kom färg överallt typ! Haha
 Och det slutade med en arg bejbis!


Nä, det får avsluta detta lite hattiga inlägg. Nu måste jag sova, blev ju bara 7 timmars sömn inatt så man är lite sliten! 😂

Sov gott everybody out there! 😴

Kommentera inlägget här :