Buzzadorkampang. Gelesocker.

publicerat i Graviditeten;
Jag har blivit utvald till en Buzzador-kampanj. Jag ska alltså Buzza gelesocker.
Detta är vad jag fått hem, helt gratis.                                      
 
 
Gelésocker är ett geleringsmedel som kan snvändas till desserter, istället för gelatin. Passar bra till mousse, pannacotta, pudding, fruktsoppa och gele. Väldigt smidigt.
 
Det som också är bra med detta gelésocker är att det är vegetabiliskt, till skillnad från gelatin som är animaliskt.
 
Vill du också bli en Buzzare?
Det är verkligen helt kostnadsfritt! Du väljer några kategorier som intresserar dig och du kommer att få erbjudanden utifrån det du valt. 
Du får erbjudande om att anmäla dig till en kampanj. Ex gelésocker, sen svarar du på några frågor, typ tre stycken. Och när stopptiden för anmälan är slut så får du veta om du kom med i kampanjen.
 
Om du kom med så kommer ett paket med varorna att komma hem till dig eller till närmaste utlämningsställe och du behöver inte ens stå för portot. ALLT ÄR HELT GRATIS!
Fattar ni?
Det finns också kampanjer som kostar, men man kan välja att bara ta del av gratiskampanjer. Men de kampanjer som kostar kan också vara jättebra, då kan du få köpa nya produkter på marknaden till väldigt rabatterade priser. Men det väljer du själv.

När du provat dina varor och delat ut varuprover till vänner så går du in på din sida på Buzzador där du gör en utvärdering om vad du tyckte om produkten.
Smidigt va?
 
Man kan få lite allt möjligt. Jag har sett kompisar som fått schampo, tandkräm, doftljus, barnmat, kryddor, osv osv... Man får ju alltid det man ska prova själv och några förpackningar som man ska ge till polare!
 
Jag har buzzat flera gånger. Bla ansiktskrämen Lumene. Då fick jag en stor burk i samma storlek som den du köper i affären, sen fick jag om det var 20 mindre burkar att dela ut till mina nära och kära.
Jag har också fått Dove hårinpackning.
Och nu då, fyra paket gelésocker i stor förpackning och en flaska med muscovadosirap.
 
 
Klicka på länken för att bli medlem du också!

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden lisettemodig till register@buzzador.com Du kan också skicka ett SMS med texten: Buzzador lisettemodig
till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt.

Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.


Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: Info Buzzador

 

 

Så, nå hej hej!

 

 
 
 
 
 
 

Taggar: #buzzador, #dansukker, #muscovadosirap;

Kommentera inlägget här :