Det sociala livet och omgjord byrå.

publicerat i Graviditeten;
Hej och hå!
 
Herregud så socialt livet har varit nu i två dagar, eller kanske till och med tre dagar.
Lördag och söndag var jag hos mamma och pappa och käkade, lyxigt att få äta borta flera dagar, det behöver man ibland.
På söndag var jag hos Maria också efteråt, jag var såpass pigg!
 
Igår hade vi främmande här hemma hela dagen, kl 13 kom dom och kl 20 gick dom.. Det var trevligt och vi bjöd på middag, det gillar vi! Det var våra vänner Kalle, Ecke, Samuel och Christian som var här. Alla var inte här hela tiden, dom bytte av varann. 
Idag har vi också haft middagsbjudning. Hanna och Christian har varit här, himla trevligt med parmiddag! Imorgon är vi bjudna dit på middag, perfekt!
Dom hade med Christians sons hund också. Alltså den hunden, hon är så himla häftig, snäll och så harmonisk.
Man kan typ lyfta henne hur som helst och sen lägga henne hur som helst.
Hon är verkligen söt. En sån hund vill jag nog ha. Nu har hon mens också så hon hade så söta prickiga trosor på sig.
 
Här är min vän Hanna. Jag och Hanna har varit vänner i över 20 år, det är häftigt att ha vänner som man haft i princip hela livet.
 
Johannes lagade tacosoppa. Den är så fantastiskt god.. Med majs, paprika, massa goda kryddor, citrongräs.. Till det har vi lime, cremefraische, tacochips, lite pasta och baguett. Muuuuuums! Glömde ju såklart att fota maten!
 
Sen blev det fikastund!
 
Igår innan vi fick främmande hade Johannes en spelning här i hemmet. Han är ju så extremt glad när han har ledigvecka. Igår invigde han veckan med att koppla in förstärkaren och dra på ett gitarrsolo. Han drog även en snabb trudelutt på min trumpet som jag hittade i soporna, den fungerar bra!
 
Vi pratade om att spara pengar också.. Johannes är ju inne i någon slags bubbla där han bara kommenterar allt med "Man måste spara så mycket som möjligt". och varje gång jag säger att jag ska köpa något eller har köpt så myumlar han "köpa köpa köpa"... Men igår sa han först att vi måste spara och så sa han lite tyst "Men inte på byxbenen tycker jag".. Hahahaha, jag måste ju alltså visa er vad han menade! Jag har ett par mjukis-gravid-byxor som jag inte begriper mig på. Dom är som lite för stora men ändå för korta, helskumma byxor. Men dom är sköna för dom är mjuka och trycker inte i midjan!
Ja, jag vet, det ser helt äckligt ut, men det är inte så lätt att fota!
 
 
Idag har jag gjort om våran nya lilla byrå som jag köpte till hallen. Det var från början en obehandlad träbyrå, tråkig och ful. Nu har jag gjort nya handtag. Dyra sådana också. Helvette.
Så här såg den ut först.
 
  
 
 
 
 
 
 
Jag har inte bestämt mig om jag ska måla kulorna.. Vi får se. Det beror på vad jag ska ha för färg i hallen. Jag tänkte tapetsera bakom hatthyllan och göra en ny hatthylla. Dessa som följer med i lägenheten är så gräsligt fula så jag tänkte göra en enkel variant som kommer att bli mycket snyggare. 
Vi ska även ha en stol vid sidan av byrån.. Måste bara hämta den från Vivungi nåndag! Phu!
 
Idag har jag ju även varit på massage. Det gjorde ont och var hemskt jobbigt. Men det är bra för ryggen och nacken. Min barnmorska sa att man inte får massera nere i ländryggen, det kan sätta igång förlossningen så om två veckor när jag har massage-tid igen så ska jag be henne massera ländryggen ordentligt så kanske det sätter igång! Hehe.
 
Nu är det strax läggdax för detta äldre gamla par. Vi har ju stigit upp redan innan 10 idag så nog är man trött nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Caroline:

Vad fin byån blev. Du är duktig och kreativ du! :)

Nej, man är inte ensam på spa. :) När vi var där var de ett par stycken, fast man märker inte av dem så värst mkt ändå. Vi satt ensam i alla bastun och i poolen också. Man turades typ om utan att tänka på det. Så man trängde inte på varandra direkt. :) tisdagar har jag hört är lugnast. Helgerna är det mer knök.

Svar: Tack, jo, den blev lite trevligare än innan :)
Okej, ja men det är ju bra. Jobbigt om det är mycket folk och man måste sitta och trängas! ;)
Lisette Modig

2:a kommentar, skriven , av Malin:

Alltså.. vilken gullig vovve!! Vill också ha en höönd!! Men Lisette, dina byxor.. det är ju som trekvarts, blir nog helt rätt nu under sommarn!! Fy tusan vad fin din byrå blev, kreativt!!

Svar: Jaa den är för göllig!!! Så snäll och rolig. Snarkar och dammsuger golven. Ffffaaaaaaankf, jag blev nöjd med byrån. Tror jag.
Vi ses sen :)
Lisette Modig

Kommentera inlägget här :