Hahahaha GIGANTISKA mage. 91% av graviditeten är avklarad!

publicerat i Graviditeten;
Goddagens alla goa gubbar!
 
Hur har ni det? Har ni haft en bra helg? Vad har ni gjort? Ni får väl också dela med er!!
Jag vet vad några av mina nära och kära har gjort. Kristina har varit på resande fot, hon har fått lyxa till det en hel helg med spa i Stockholm och kryssning. Ätit i den finska särgården osv. Det var hennes födelsedagspresent från sin syster. 
Anne, hon har varit i stugan och funderat på om hon vågar sig ut på isen.. Hur gick det?
Malin.S har varit i Kalixforsstugan. Mamman har varit på promenad. Maria har krattat. 
Ja, några hade jag koll på ändå.
 
Vad jag däremot vet, det är vad vi har gjort här i hemmet. Det har inte varit något speciellt, vi har tagit det väldigt lugnt, läst, vilat, lagat mat, ätit osv.
Igår lagade vi Libanesisk mat, det är himla gott och fräsch. Igår blev det Tabouleh, Hummus, Vitlökscreme, Shish kebab och Libanesiskt tunnbröd.
 
 
 
 
Ja, men sen har vi flyttat in i vårat garage. Vi har fått hyra ett garage av pappa. Där ska vi snickra, slipa, måla, bygga möbler osv.. Ska bli skönt att slippa allt slipdamm här i hemmet, det funkar inte riktigt.
Här kommer vi få det riktigt bra. Och en sak som är bra är ju att vi kan ha alla våra bildäck här också. Just nu har vi haft några däck i byn, och resten här i förrådet i Kiruna. Förrådet ligger en trappa ner, och man måste gå igenom typ 5 dörrar. Ett jäkla projekt. Här är det på markplan, perfekt!
 
Vi har hängt upp skötbordet också. JA, det sitter fast ordentligt. Men det är lite läskigt att det hänger på väggen. Men det är väldigt smidigt. 
 
 
Jag ska sy något fint överdrag till den lilla madrassen också. Det ser så trist ut nu när det är vitt bara. Åh, tänk, snart är bejbisen för hoppningsvis här. OM allt går bra, det är ingen självklarhet, det är inte något man kan ta för givet.
 
Har jag berättat om att jag är med i en "Gravid-nyblivna mammor-grupp" på Facebook? Vi är iaf ett gäng med gravida, en nybliven mamma (Emma) och en blivande pappa, som träffades förra veckan. Jättetrevligt. Vi ska förhoppningsvis träffas fler gånger. Nu presenterade vi oss för varann och vi satt och surrade i typ 3 timmar och graviditeter, grejer osv...
Här är vi iaf!
Vi är många fler som är med i gruppen, men alla kunde inte delta vid första träffen. Det gjorde absolut inget, vi hade så mycket att prata om ändå! :)
 
 
Haha, vi har även tagit några bilder på magen, Johannes har hittat ett så skojjigt bildredigeringsprogram på telen. Men den första bilden jag ska visa er tycker jag är riktigt grotesk och obehaglig, men jag måste visa den ändå. Den är alltså inte redigerad på något vis, det kanske syns?
Hahah, hojja. Den är så stor min mage och rund som en boll!!
Hoff och låren.... Det bara väller!! Jag längtar sååååååå mycket tills jag kan börja gå. Jag är så less på att bara sitta hemma och växa!
 
Men nu är 91,4% gjorda... Det är inte länge kvar. Shiiiiiiit!
 
Nu ska jag ta tag i dagen, jag har två paket att hämta också. Ett babygym och en väska. JA, BB-väskan. Det blev en BB-väska. Den ska jag börja packa i veckan tänkte jag. Men känner jag mig själv rätt så är den väl färdigpackad ikväll! :)
 
Hejsvejs allesamman!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillan:

Fina magen! Nu längtar jag efter bebisen, tycker den kan komma ut nu och hälsa världen!

Fyyy faaan vad gott med libanesisk mat! Åh, vad hungrig jag blev nu! Synd att jag inte kan laga, det är ju bara du som kan det. Men jag förstår ju att du inte orkar bjuda... Eller? ;)

Svar: Mmm, tänk om du hade kunnat bjuda på blodpalt någon gång? Speciellt nu när jag har lågt blodvärde.. Men nä, du ska minsann ha en höggravid kvinna att laga mat.
Jag ska skriva ner recepten till dig så ska du få laga själv, du har ju fyllt 40 år, jag tror att du kan!!
Lisette Modig

2:a kommentar, skriven , av Maddis:

Men hallå kulan! Eller kula och kula.. Mer som en pilatesboll 😀 åh jag längtar också till att den lille ska komma ut! 😍

Svar: Hahaha, jaa, det är verkligen en boll!! Helt crazy!
Lisette Modig

3:e kommentar, skriven , av Kim:

Fina magen!! Mindre än en månad kvar kära vän, sedan väntar något fantastiskt. Så fint med skötbordet! Saknar dig!
Kramar från mig o grabben som nu ligger PÅ magen o sover gott efter en slurk mammas mjölk :)

Svar: Ja, tänk, en dag I magen och nästa dag PÅ magen! Det är häftigt! Såg att ni fått komma hem nu, så skönt för er!
Jag saknar dig också kära vän, och speciellt nu!!
Lisette Modig

Kommentera inlägget här :