Vilken dag. Barnmorska, Garage, sol, glass, sällskap..

publicerat i Graviditeten;
Tänk så glad man kan bli av ett.... Garage!! Tjohooo!
Johannes kände sån lycka igårnär vi förde dit båtmotorerna och lite maskiner! Äntligen har vi något annat ställe än lägenheten att härja i! Vi har ju varit ute efter ett garage jättelänge!

Våran dag började med en rejäl sovmorgon,vi steg väl upp kl 11 tror jag. Sen åt vi frukost innan vi hade tid hosbarnmorskan.

Idag gjorde vi klart journalen inför förlossningen, skrev in hur vi känner inför det hela, vad jag vill ha för smärtlindring osv.
Jag är cool-lugn inför förlossningen, jag känner mig inte alls nervös faktiskt! Såklart nervös för de olika komplikationerna som kan tillstöta, ex att våran bejbis dör, eller att den är allvarligt sjuk eller något sånt.. Men jag kan ju inget göra åt det nu, bara onödigt att jag ska vara nervös!

Ida har drömt två nätter förra veckan att vi hade fått bejbisen.. Idag fick jag höra att jag är så svullen kring läpparna vilket skavara ett tecken på att det är dax! 

Bejbisen ligger högt med huvudet ännu och har inte fixerat sig! Fast det behöver den iofs inte göra!

När vi var klar där så åkte vi till vårat garage, som vi hyr av pappan. Det är så perfekt för oss! Vi har ju alltid nån målning, snickeri eller reparation på gång! Sen att vi har sol HELA dagen och kvällen gör det hela ännu bättre! Idag har set ju varit så varmt och skönt! 

Johannes har hållt på med sina båtmotorer! Det sägs att Johannes är den i kompisgänget som älskar gamla båtmotorer! Det stämmer nog bra!

Jag har slipat vårat bord som nu ska få lite käääärlek!Vi sket ju i att kvistlacka det när vi byggde det, vi liksom ides inte. Det har ju lett till att kvistarna har gett ifrån sig gula fula fläckar! Mycket irriterande!!
Men nu jäklar ska det bli fint!

Jag passade på att sola också.. Ganska många solpauser blev det! :)

Johannes tyckte att jag såg hemsk ut när vi var påväg, tröjan var värst och skorna var hemska.. Jag som visst ut som en riktig byfräsare! Inte vettja!! Det är ju hans egen luvtröja?!

När vi hade varit hemma och ätit så kokade Johannes mamma en termos med kaffe och kom ut med den, så var viner på kiosken och köpte åretsförsta mjukglass, fan, det var sååå gott!!
Såklart att man måste prova båtmotorn.. Vi har varit på alla affärer och sökt en tunna.. Men det var inte lätt att hitta! Borde det inte finnas tunnor överallt typ? Ni vet en sån klassisk blå plasttunna med svart lock, alla husägare har väl en sån?

Sen kom Samuel på besök!

Och jag fick hjälp med målningen! Så jag kunde sitta och vila lite :)

Hanna och Chrille var också förbi efter simningen!


Det ska bli roligt att spendera en sommar här i / utanför garaget! 
Vi måste ta dit en konstgjord gräsmatta, stolar, bord, grill och ett dass bara!

Både min mamma och pappa och Johannes mamma bor ju i huset så det är ju helt perfekt!!

Nu säger vi godnatt! Jag och mina 20 extra-kilon!

Hejsvejs, vi hörs säkert snart igen! Imorgon får ni fler bilder från garaget, jag lovar!!!

Taggar: båtmotor, garage, slipa;

Kommentera inlägget här :