På resande fot med bebisen. Vilken duktig bebis vi har.

publicerat i Graviditeten;
Ja men oj, vilken duktig liten tösaklösabit vi har. Flygresanfrån Kiruna till Stockholm gick PERFEKT! Allt klaffade så bra. Hon hade inte ätit på flera timmar. När vicheckat in fyllde jag hennes nappflaska med kokhett vatten som var i perfekt temperatur när vi väl skulle lyfta. Julie drack upp all ersättning och sensomnade hon och sov hela flygningen.. 
Flyget från Stockholm till Göteborg gick också bra. Hon grinade lite när vi satt oss men när det var dax att lyfta så fick hon tisse och var sen nöjd och somnade. Underbart. Nu känner jag mig genast taggad på att åka på solsemester med henne. Det blir nog till våren. Jag och Sandra pratade lite om att kanske åka tillsammans med våra gubbar och barn.

Men nu först ska vi mammor åka till Luleå med kidsen, bo på hotell och bara ha det trevligt.
Jag känner att jag börjar bli trygg med att ha med mig Julie nu. Jag intalar mig alltid om att det inte är någon fara om hon börjar skrika och om någon tycker att det är jobbigt så får dom väl lämna stället då. Men om hon kör igång så blir jag ändå lite stressad, men det börjar bli bättre och lättare!

Här är hon på flyget.
Linda tipsade om att fråga om det fanns plats på flyget för att ta med bilstolen, det fanns det! 👍
Fast hon satt bara i den några minuter.
Det var skönare att ligga i mammans famn ☺️


Vi har även börjat använda bärselen nu. Julie verkar hilla den, kul att få se lite! Hon är ju så nyfiken av sig så det passar ju perfekt!
När vi kom till Göteborg åkte vi och hämtade sushi. Moster hade beställt ett rejält lass. Det var så fint upplagt och såååå gott! Till och med mamma gillade! ☺️

Här har vi världens bästa mommo med pigan. Vi är påväg in till stan för att shoppa. Jag vet inte hur många timmar vi sprang i stan igår. Mamma shoppade massor. Jag hittade.. Ett par strumpor och en balaklava till Julie och Sam. Kul.

Julie var så duktig, hon låg så snällt i vagnen hela dagen. Vi fikade två gånger så att hon fock äta och byta blöja sen sov hon och var vaken om vartannat.


Här är hon på klädspaning! 


Sen var vi och hälsade på hos min kusin William som bor med sin tjej inne i stan. Såååå fantastisk lägenhet! Säkert 3,5 meter i takhöjd. Vilken dröm!
Och på tal om dröm så hade fom köpt en ny säng som alla ville testa!


Fiiiiiiiika! När man är på resa så får man fika hur mycket man bara orkar!


Idag åkte jag, mamma och Julie in till stan igen.. Hojj, det finns så många butiker. Men jag har liksom ingen ro att leta kläder längre. Men idag lyckades jag ändå hitta några trasor och ett par skor! Jag och mamma har köpt likadana skor. Röda kängor.

Här har vi även mött upp moster och Jannike (Williams tjej). 

Allt är så nytt och spännande för pigan.

Ja, hon har lärt sig att äta ersättning nu. Det är aldrig några problem längre. Men jag blir så full i skratt över mitt beteende. Nu har jag hållit på träna henne med flaskan i flera månader och nu när hon dricker bra från den så får jag pngest och en gnutta dåligt samvete.. Nu är jag inte lika taggad på att sluta amma längre. Hojja, nog är man allt bra konstig!
Jag tycker att det känns som att hon gillar flaskan mer än tissen för då kan hon titta på allt som händer runt omkring.
Idag när vi var på cafe så vägrade hon tissen så jag gav flaskan och slurp sa det bara så hade hon druckit upp allt 👏🙀

Idag när vi kom hem så fixade vi middag- färska räkor, ostar, gott bröd, aioli, romsås, sparris med mera. Det var gudomligt gott!
Jullan badade och somnade vid 22 så det var en bra kväll!

Nu ska jag lyssna på veckans pod med Alex och Sigge.. Jag kanske hinner lyssna 5 min innan jag somnar. Bättre än 0 min iaf.

Godnatt alla nyponrosor! Vi hörs snart igen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillan:

Hojja, hon är så himla söt den där ungen!!!😍 Vad kul att höra att allt gått bra!😀 Jag tror Julie är en riktig storstadstjej, förstår att hon trivs bra där!

Kom nu ihåg hur du har kämpat med flaskan! Vi ska ju dessutom ha tjejkväll snart och då vill vi ju inte att hon ska behöva svälta!

2:a kommentar, skriven , av Kim:

Jäkla gullunge, tänk att jag ännu inte träffat den lilla damen! Nå nu har karln börjat tjäna pengar igen så jag kan sätta sprätt på dem på t ex en flygbiljett ;)
Vad härligt att allt gått så bra, det är ju pirrigt att resa med första barnet för första gången, men du är en cool mamma! Önskar Love accepterade flaskan också!

Kramar

Svar: Jaa det känns så konstigt att både du och jag har ett barn som vi inte träffat.. Det känns sorgligt också. Det blir så påtagligt hur långt ifrån varann vi bor. Hade vi bott i samma stad så hade vi nog setts var eviga dag! Jag saknar dig så mycket! ❤️

Lisette Modig

Kommentera inlägget här :