Lördag idag.. Eller är det tisdag?

publicerat i Graviditeten;
.. Jag är som lite borta, dagarna flyter liksom samman. Tur att Johannes jobbar för annars hade vi väl varit helt borta! Säkert stått och skällt utanför Gallerian på en söndag klockan 10,03 för att dem inte öppnat i tid och det sen visar sig att det är stängt!

Jag började precis tänka på att om ungefär 4 månader och 16 dagar så fyller jag 30 bast. Förstår ni, 30 år. Jag har "planerat" min fest i flera år.. Men det går ändå ganska segt med planerna. Det jag kommit fram till är att jag ska hyra lokal, bjuda alla vänner och i lokalen ska man kunna dricka cider, vin, öl, drink och läsk... Ja, det var allt!

Har du några tips till en rolig fest så varsågod, berätta allt! 
Jag har givetvis tänkt att vi alla ska äta också! Maten är given.. Tapas!

En gång för några år sedan så var jag på en fantastisk 30 årsfest. 
Det var Hannas dåvarande grabb och några av hans kompisar som fyllde 30 och hade en seriös fest tillsammans!
Några veckor innan festen blev alla tilldelade ett land och jag fick Japan. Då skulle man klä sig med kläder/smink/frisyr som kännetecknar landet eller kanske någon specifik person som är från det landet.

När vi kom till festen så var bordsplaceringen så att man satt med sina landskamrater. Det var väl ca 100 pers på festen. Fantastiskt ordnat!
Många smaskiga minnen.. 
Men jag kan inte se att det skulle kunna fungera med min umgängeskrets. Nog har jag kompisar som skulle bli glada om det blir att "klä ut" sig men majoriteten hade suckat och kanske tackat nej till party och det vill jag inte riskera.

Så något party där man ska klä ut sig får jag hoppa över. Men fasiken, det hade varit roligt. Men jag vill isåfall att man ska kunna klä sig så att man känner sig snygg. Eller kanske att alla ska klä ut sig till något favoritdjur. Djurfest!!
En härlig blandning av hästar, vildsvin, fingerdjur, pungråttor och elefanter! Perfekt!

Nå, nog om fest.. Idag har jag, Johannes och Julie varit till Vittangi. Vi har hämtat vårat släp som vi köpt för imorgon åker vi till Vivungi och med oss ska vi ha mitt nya kök till stugan. Eller kök och kök men köksskåp, diskoho och bänkskiva. Åh det ska bli så roligt att få byta! Såå himla kult!
Min älskade mamma följer med så hon kan vara med pigan medan vi arbetar! Hon är så snäll min msmma, tänk om hon inte hade varit så snäll, då hade vi kanske kunnat flytta in i stugan lagomt till pensionen!


Imorgon ska jag försöka hinna städa undan i stugan så att jag kan dela med mig av ordentliga före/efterbilder!

I onsdags hade vi mamma-barn-träff igen. Vi var hemma hos Marielle och Olivia. Här är Julie och Moritz som härjar i Olivias roliga babygym!


Här tränar Johannes Julie att sitta. Hon verkar lite stel...
... Men nog går det bra!?


Här ligger hon i nya vagnen där hon har möjlighet att sitta när hon är vaken. Kan ju vara roligt att se annat än sufletter i sitt liv liksom! 


Måste också bara berätta om den här knäppa människan som jag lever med.. Johannes! Han är ju den enda jag känner som tycker om när telefonförsäljarna ringer. "Det är ju jättebra, då behöver man ju inte köpa själv, man får det man behöver i brevlådan".. Jo jajjemensan! 
Kalsonger har han prenumererat på, men avslutade den för något år sen, som tur är. Han har fortfarande oöppnade sockar i lådan från när han prenumererade på det. För någon månad sen så började han prenumerera på... Mmmm.. Saabar!! 
Då får han varje månad en Saab-modell. Yes, det låter helt knäppt men så funkar det!
I paketet får han också något lite extra. Förra månaden en nyckelring och nu fick han ett garage/hylla till Saabarna! Herregud! Men han är då lycklig över det!När han fått alla modeller (Typ 45 st) så har detta lilla kalaset kostat kring 10 tusen kronor! Helt klart värt!

Ja men några timmar efter dessa bilder är tagna så rungde en till telefonförsäljare så nu ska vi få varsinn eltandborste.. GRATIS! Bara 198kr i frakt! (?).
Jahaja, det blir ju jättebra! 😂

Nä, nu ska jag hoppa ner i bädden och lyssna på en pod!
Vi hörs snart igen, då ska ni få se stugan! För nu jäklar ska den bli klar!!
Godnatt säger Julie som satt snutten över ansiktet så att hon kan be kvälls-bönen ifred!


Kommentera inlägget här :