100 års-fest

publicerat i Graviditeten;
Morsning korsning!

Herreguuud, igår har jag ju varit på party. Jag blev jätteberusad, har dansat hela natten, sen blev det efterfest till 8 imorse! Eller?
Nä vet ni vad, nu har jag blivit en ansvarsfull mor. Jag drack typ 1,5 glas vin, satt i princip still hela kvällen. "Jag dansar aldrig nykter" (Disco-dänga-låt).

Men det var en jättefin fest som hade ordnats, Anne och Gunnar var verkligen nöjda, det förstår jag!
Annes alla syskon med respektive, från Finland var här så halva sällskapet pratade ju finska. Några kunde engelska  men dom andra var det lite svårt att prata med, det blev finska, svenska och teckenspråk i en härlig blandning! 
Det var en rejäl fest med ca 50 gäster, truppatur, mat och alkohol i mängder. 
Kristinas gubbe Pelle och en tjej som heter Alice speladehela kvällen och dom var såå duktiga! Nog är det som helt annat med livemusik! Det bli som en mer intim fest på något vis. Sen när alla finska dusco-hits drog igång så blev det lite annorlunda! Nejdå, nog spelades det från den svenska hit-listan också, Kristina var ju där så att säga! 😂

Mamma var här hemma med pigan för Johannes var ju som sagt på fiskeresa. Jag gick hem en vända och gavmat till Julie, hon kunde inte riktigt somna utan tissen. Det hade jag nästan räknat med, hon är ju van att ligga och "snutta" det sista hon gör. Kvälls-somningen är alltid ett kritiskt moment och det brukar alltid strula lite så jag var ganska säker på att det skulle bli tjorvigt. Men hon somnade och jag gick tillbaka till festen. Men jag var hemma redan vid tolv.

Det var roligt att komma ut lite men det var också svårt att slappna av, hon är ju så himla liten, inte ens tre månader. Men det gick ju jättebra, behövde ju bara gå hem en gång!

Det var iaf roligt att få göra sig lite fin, är längesen jag fixat mig ordentligt.
Gulle-Emma kom och hjälpte mig att krulla håret!
Klänningen rotade jag fram, har haft den i evigheter men bara använt den en gång och den passade ju bra nu, till mina bjölkfyllda kaffepåsar, eller taxöron, vad man nu vill kalla dem!

Från festen har jag... Damdaradadada, TVÅ bilder!
En på Kristina och Pelle.


Och en på dansgolvet!


Julie hade sina nya kläder på sig. Fast jeansen syns inte men dom var så fina!

Idag har hon tagit sin morgon-tupplur länge och väl.


Sen när hon skulle ta eftermiddagslutaren så fick hon björndräkten på sig sen fick hon ligga i vagnen på balkongen, det gillar hon. Hon brassade på sina tre timmar!På kvällen så var hon så trött, så hon fick lägga sig redan efter 20, hon somnade direkt.. Så jag och Johannes var så glada att vi skulle få äta våran kvällsmiddag själva. Men som vanligt, precis när vi sätter oss så vaknar hon, så vi fick turas om att gå in till henne och ge tutten osv. Det slår aldrig fel, hon kan sova hur djupt som helst men så fort vi sätter oss och ska hugga in så vaknar hon!
Nå vi fick i oss maten iaf, det var såååå gott!
Oxfile, bea, pottis och sallad. Bra kvällsfika!


Mamma och pappa kontrade med räkmackor, också smarrigt!


Hojja, jag satt och kolladeigenom gravidbilderna tidigare.. Fyfaaan, det var en bastant gravid kvinna! Och vilken mage.. Känns så overkligt att människan som just nu ligger i sovrummet och sover har legat i min mage.
Tänk att jag gått ner 20 kg sen i juni, jag kan inte ens föreställa mig hur tungt det var att göra... ALLT! Det var ju hemskt!
Nu känner jag mig så himla smidig! Haha!

Nä nu måste jag gå lägga mig, börjar känna mig riktigt trött!
Imorgon ska vi förbereda allt för några dagar i Johannes stuga. Vi ska åka dit på tisdag, Julie ska alltså premiäråka båt, spännande! 
Jag saknar stugan, det ska bli så underbart mysigt att få komma dit igen! ❤️😘😍❤️😘😍😍😘❤️😍❤️😘❤️😘

Sist jag vR där såg det ut så här.. Lite snö!Nå godnatt!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vilken underbar kväll vi fick😊. Helt oförglömlig😉. Ni alla gjorde kvällen till en riktig fest😍😍.

Kommentera inlägget här :