Kompisträff

publicerat i Graviditeten;
Hejsvejs!

Här har snön lagt sig på marken.. Jag vet att det inte är ovanligt på något sätt, det är samma visa varje år. Alltid tänker man "Men kommer det snö redan?". Ööh, JA, det kommer alltid en mängd snö som smälter bort för att sedan komma tillbaka.

Man är inte van vid kylan.. När det blir minusgrader så tar det en tid för kroppen att vänja sig. Detsamma gäller när man åker till varmare breddgrader. Men det är väldigt svårt att klä på barnen, lätt hänt att man dra på för mycke kläder tror jag.
Jaja, nog om vädret.

I måndags skrattade Julie ljudligt för första gången, helfestligt! Johannes höll på busa med henne och så drig hon av ett skratt. Så nu går dagarna ut på att försöka få henne att skratta. Haha hojja, man blir som så löjlig med barnet.. Så där som andra mammor håller på men som jag inte skulle hålla på (?)😜
Skämt å sido.

Igår hade Julie sina kompisar på besök. Våran"mamma-grupp" alltså. Det var en härlig blandning med tre grabbar och tre töser.. Det är så himla roligt att ses.


På tvären har vi Leia.. Från vänster är det Sam, Julie, Moritz och Sixten.


Det är lite svårt att få en bra bild där alla barnen tittar in i kameran! Att få alla att skratta samtidigt som kameran tas fram är nog en omöjlighet! 

Här har vi Frida och Moritz och Linda och Sixten.


Julie har blivit så duktig att hålla huvudet uppe.

Hon har även lärt sig att sitta i soffan som en gubbe och glo på tv.

.. Och i fåtöljen.


Vi har även beställt ett nytt vrål-åk som är lite smidigare än världens klumpigaste vagn som vi har nu. Den tar upp HELA bagaget, man får liksom inte in något annat! Men med den här smidiga vagnen ska vi kunna fylla bagaget med annat bråte.


Intressant? Ja, men så ser livet ut..
Kvällarna har börjat bli så tjorviga och jag inser att vi måste ändra lite på rutinerna igen.. Hon har ju nu, i en månad ungefär, somnat vid 21-22 och sovit hela natten. Men nu får man hålla på ta upp henne efter en stund, ge henne mer mat och hon somnar vid tissen men vaknar snabbt igen och skriker och lever rövare. Men när vi alla tre ligger i sovrummet är hon så nöjd, men det ska väl inte behöva vara så att jag och Johannes ska lägga oss kl 21? Vad är det för liv liksom? Nää ikväll måste vi testa något nytt. Igår höll jag på bli tokig på barnet. 
Sen på morgon är det som en annan människa, hon skrattar och pratar och livet är så bra. Tur det, annars hade man ju blivit tokig på riktigt!

Snart suger hon på tummen också.. Eller pekfingret! Inte så bra.. Lite svårare att sluta med tummen än nappen!

Nä nu ska jag lägga pigan i vagnen och ta en lååååång promenad (på balkongen)🙊

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mamman:

Vilket kompisgäng jätte roliga bilder, alla barnen ser så välmående ut, :).

Jasså Julie har börjat ändra rutiner nu, men ni får väl göra nåt på kvällen, gå hälsa på hos någon och eller så får ni lägga er med henne tills hon somnar och stiga upp sen.
Det kan ju va tillfälligt också.
Mamman

Kommentera inlägget här :