Snart flyttar vi in

publicerat i Graviditeten;
Godkväll mina rosenknoppar!

Idag kom vi hem från Vivungi, jag, Johannes och Jullan har varit där och snickrat i min stuga. Nu börjar det närma sig, snart får vi flytta in! Det känns nästan lite nervöst!

Stugan är ju gräslig utanpå ochjag hoppas att det blir så att när någon ska komma och hälsa på så tittar dom på stugan och tänker "fyfan hur det ser ut, inte kan det vara nå fint där inne". Sen öppnar man dörren och det är så där vansinnigt fint! Men vi får väl se. Än är det ganska långt kvar tills allt är som jag vill. Jag har ju inte riktigt ekonomi för att göra mer än det nödvändigaste. 
 
Denna gång har vi satt golv och taklister, fönsterfoder, börjat spika panelen i farstun och så har jag målat fönster och spröjs (AP-TRÅKIGT!) 
Alltså, vilken skillnad det blir när man sätter listerna, det är som en belöning!
Nu var det lite svårt att fota för vi hann inte städa upp innan så man får inte den där totala känslan.

Här är väggen precis borttagen.


Grundmålat

Målat och lagt golv


Listerna på plats.. Syns dåligt!
Faaan att jag inte städade undan innan jag fotade. Inte okej. Nå det får bli nästa gång!

Men annars har vi det bra. Johannes har semester, det tycker både jag och Julie är underbart! Imorgon åker han på "fiskeresa" med kompisarna. Mmm, fiskeresa, jo man vet ju hur deras fiskeresor brukar gå till. Han har då aldrig kommit hemmed en fisk! Haha.

På lördag ska jag på party, Anne och hennes fubbe Gunnar ska ha fest ihop. Båda fyller jämna årtal, kuuuuuul! Min älskade, underbara gulliga mamma ska vara med Julie. Vad hade jag gjort utan mamman. Hon ställer alltid upp!


Nå jag ska bädda ner mig nu, Johannes och pigan sussar redan! Men jag måste bjussa på några bilder på barnet såklart!
Hon har ju lärt sig att göra spottbubblor nu också, så sött!Haha, gissa whats going on!

Jag blir så otroligt galet kär i Johannes när jag ser honom med pigan, han är så fin och rolig.. Hon kommer få den bästa pappan ever!

Här är moffa på premiärtur med vagnen! Så stolt!

Just ja, Leia har ju döpts också, det har jag inte berättat va?
Jag fick den stora äran att bli hennes fadder och det gjorde mig väldigt glad!Vilket fikabord, otroligt!! Emma är sån bagerska, allt var så gott!

Så häftig tårta också!


Näääää nu måste jag slumra in!
Godnatt!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Sötisen! Hon är ju så fin lilla pigan, fast hon har varit väldigt grinig när jag träffat henne på senaste tiden, måste nog ta ett snack med henne!

Vad roligt att du bloggat! :))
Den där kärleken till barnets pappa håller i sig hela livet tror jag, kanske inte för dom som skiljer sig ;) men för många andra. Jag kan fortfarande bli så där kär i Pelle i vissa situationer (alltså kär blir jag ofta, men nu snackar vi ju barn!) främst i situationer när det blir så tydligt att just han är deras pappa, han känner precis som jag för det är hans barn också! I dessa skillsmässotider är det nåt jag kan känna mig jätteglad över, all respekt åt alla som skilt sig och har nya partners, förstå mig rätt, jag är bara så glad att jag är tillsammans med mina barns pappa fortfarande!

Dom där mammorna! Vad skulle vi göra utan dom!?! Våra liv skulle bli SÅ mycket besvärligare!

Ikväll är det fest! Hoppas att det är våra barn är blir trötta och inte vi, är livrädd för att gå in i väggen och slockna vid tio-elva som jag gjort senaste tiden... Ikväll slår vi klackarna i taket, tjohoo!!!

Kommentera inlägget här :