30 årsfesten börjar närma sig

publicerat i Graviditeten;
Jag har ju de senaste 10 åren längtat efter att fylla 30 för jag har alltid tänkt att då ska jag ha en stor fest, få samla alla nära och kära!
Nu valde jag att ha den festen för mina kompisar, familjen bjöd jag ju när jag fyllde år.
Det känns verkligen roligt att kunna bjuda alla som jag vill. Jag hoppas att jag inte har glömt någon.
Det gör mig glad att anmälningarna börjar ramla in och nu är vi 26 stycken som jag räknar som aäkra, alla har inte anmält sig än men jag räknar med att det kommer, det är ju några dagar kvar! 
Det blir en blandning av festdeltagare, det blir gamla och nya vänner, pojkar och flickor.. Men inte så många pojkar, det hade varit roligt med några fler grabbar för balansens skull liksom. Men vi tjejer är bra vi också, så vi ska nog kunna få ihop en bra fest. Jag kommer dock att sakna Kim och Maddis jättemycket, Maddis är på Bali precis då och Kims dotter fyller år dagen efter så hon vill nog vara hemma och fira henne. Ja, det finns ju såklart fler jag kommer att sakna, Karin såklart!! Karin har precis fått en liten bebis så det blir lite svårt. Ja, det är fler som jag kommer att sakna, men jag tänker inte nämna alla..
 
Jag kommer ju inte att gifta mig och ha någon bröllisfest så nu satsar jag på denna, det blir bordsplacering och bar. Som på bröllop.  Ja, det blir mat också och jag har redan gjort en grej till maten, jag tänkte att jag inte ska stå dr på fredag kväll och tok-stressa som jag brukar göra, då blir det inte roligt om man är helt slutkörd när det är dags.
Jag har även bett Maria om att göra en av efterrätterna och det ville hon göra, så snällt och skönt att slippa.
Jag ska även be någon annan att göra en annan efterrätt! Jag ska bara fundera vem som ska få den äran! Kanske du vill erbjuda di frivilligt? (Nu blir det tomt på kommentarer gissar jag ;)
 
Jag började tänka på hur livet såg ut när jag fyllde 20 år. Det känns så längesen och det känns som att det hänt så mycket. Det har det ju gjort också. Jag har hunnit bo i Stockholm, jag har hunnit byta jobb flera gånger, ja och så har jag ju hunnit skaffa en bejbis. Flyttat en stuga och hunnit vara med när många av mina kompisar skaffat barn, en del har hunnit gifta sig, fast jag har bara varit på två bröllop under dessa år, först så gifte sig Maria och Henke och sen Stina och Robban. Men jag vet att det snart är ett bröllop på gång igen, men det tänker jag inte berätta mer om än. Jag har också under dessa år hunnit skaffa mig flera nya fantastiska kamrater som jag inte förstår hur jag kunnat leva utan innan! Oj oj, jag har så fina vänner omkring mig och det är jag så glad för.
Här blev jag 20 bast. Jag hade precis flyttat hemifrån och jag och Johannes bodde i våran första gemensamma lägenhet på Kyrkogatan. En stor tvåa och inredningen är inget jag skulle valt idag
Linnet fick jag av Niddi och Linnéa om jag inte minns fel. Det var också modernt med utåtsvängda jeans.
 
Min älskade lilla mommo, henne saknade jag på mitt kalas. Åh, hon var en sån fantastisk människa.
Hon hade älskat livet som gammelmommo, hon hann precis få reda på att jag var gravid innan hon dog. Hon dog sista oktober och jag fick reda på att jag var gravid i början på oktober tror jag. Hon blev jätteglad! Synd att Julie inte hann träffa henne, oh så mycket kärlek hon hade fått, det fick alla av mormor.
 
Tur att morfar finns med än idag, pigga gubben!!
 
Johannes hade nån slags kris för 10 år sen. hahah, skägg och skjorta från ö&b.
 

Nå, jag var då lika kär i honom då som nu. Fast jag är nog mer kär nu, för så kär som jag är nu har jag ju aldrig varit!
 
Nä, nu ska jag börja trixa med bordsplaceringen, det är inte så lätt som man kan tro. Det ska ju bli roligt och det viktiga är ju att man känner att dom man placerar tillsammans faktiskt gillar varann och att man tror att dom kommer att ha roligt tillsammans!
 
På återseende kamrater.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Alltså, hur kommenterar man??? Det syns ju inte vad man skriver!!

Svar: Johorå, det syns! 👍
Lisette Modig

Kommentera inlägget här :