Söndagsångest

publicerat i Graviditeten;
Det var länge sedan som jag kände en sån riktig söndagsångest. Jag har väl känt det mer eller mindre varje söndag när Johannes varit ledig men denna söndagen känns det värre. Till att börja med så har han ju varit bortrest nästan 4 veckor och nu har han varit hemma och haft ledigvecka men han har varit så sjuk så han har mest vilat. Idag har han piggnat till och det var ju typiskt att det var just idag, dagen innan jobb.
Nå väl, så är livet ibland!

Såg just att det var ganska längesen jag bloggade. Jag som brukar klaga på Kristina och tycka att hon bloggar för sällan men hon bloggar bra mycket oftare än mig. Fast hon har ju bara tonårsbarn så det går knte att jämföra.

Nå men i varje fulla fall, Julie kände då igen sin pappa när han kom hem. Hon blev helt till sig, fnittrig och jätteglad. Hon bara log varje gång hon tittade på honom. Det var så härligt att se och vå började gråta båda två, haha, vi har blivit så blödiga. Jag har ju iofs alltid varit väldigt blödig men Johannes har inte varit blödig. Nu för tiden har han gråten i halsen flera gånger per dag. Gulligt tycker jag! Min fina kille! ❤️

Jag har ju jobbat några skift nu under veckan och vi har väl förberett oss på att det kommer att bli jobbigt till en blrjan, att hon förmodligen kommer att vara gnällig och tycka att det är jobbigt utan mig. Men så viktig var man minsann inte, det har gått jättebra och Julie har inte alls varit gnällig, hon är ju lite gnällig alltid och kräver 100% uppmärksamhet så det har hon ju varit med Johannes också men inte mer än vanligt. Det har gått bra att söva henne osv. Det känns så otroligt skönt för mig att veta det, det gör ju det lättare att överlämna så att säga.

Det har inte hänt så mycket denna vecka, vi har mest varit hemma. Mamma och Johannes mamma har varit här och hälsat på några gånger, det är då trevligt med besök, det tycker Julie jättemycket om!

Men i onsdags var vivju och firade Leia som fyllt ett år i torsdags. Fina Leia, det könns så nyss som hon anlände.
Emma den bagerskan hade bakat en FANTASTISK tårta. Den var så fin och så otroligt god, tyckte även jag som inte är så förtjust i bakverk annars 😜
Finporslinet fick vi också använda!Vi har även träffat tanterna, vi tog oss en sväng till RC. Julie trivs verkligen med dessa damer, hon känner nog att det är äldre människor med barn-vana 😜


Nå, sen har man surat en del också 😂

Nu mera äter hon mat på dagarna, ibland får hon en flaska ersättning, när jag har gjort någon slags felberäkning. Men hon älskar mat så det är bara roligt!Vi har varit ute med pulkan, det var mysigt. Hon fick sitta och titta på när vi skottade fram bilen.


Alltså detta barn. Hon är som en liten ap-unge. Hon använder fötterna hela tiden. Hon greppar leksaker från golvet med fötterna och för dem till händerna. Eller så bara leker hon med leksakerna fast hon håller med fötterna, det ser såå roligt ut!

Här om dagen höll hon i nappflaskan med fötterna, hon höll händerna på sina knän och jag höll inte heller i flaskan.. Lilla apan!

Jag håller på bli tokig, jag är sååå inredningssugen! Det är bara lite jobbigt när man är så fattig!
Johannes tjatar om att jag ska resa, att jag ska åka med nån kompis och vilka resor jag, han och Julie ska göra.. Men jag har meddelat honom om att det blir när jag har köpt en ny soffa. 
Det är lite frustrerande att han inte visar någon intresse av att betala en ny soffa! 😂 Men han ska nog gå att övertala tids nog. Jag får väl sälja lite tjänster så att han ger med sig lite! 
Jag vill nu få bort det mörka och burriga vardagsrummet och in med ljust och fräscht! En ljusgrå soffa + fåtölj, till att börja med! 

Jag har nu börjat med lite billigare projekt. En ny tavelvägg i vardagsrummet. Den är INTE klar än men jag ska visa sen. Så här såg den ju ut innan. Jag blev aldrig nöjd med denna så nu jäklar!
(Benet vek sig på skänken och jag glömde fota när jag hade rättat till det, men det är tavlorna jag pratar om).
Jag älskar motiven och ska använda dem på ett annat sätt.

Jag har även velat ha en marmorklocka till vardagsrummet men alla jag har hittat har varit så dyra så jag har inte nämnts köpa. Jag pratar inte om nå 299kr utan snarare 2999kr och det skulle jag aldrig betala. Ja, såklart är det riktig marmor men vem bryr sig om det när man kan fejka?

Köpte en klocka för 20kr, plastfilm för 75 kr och koppar-sprayfärg till visarna hade jag hemma, jag blev jättenöjd! Tadaaaa!
Före:

Efter:

Tanken är att den också ska hänga med på tavelväggen men jag har en rund spegel där också så det blev lite svårt att få till det men imorgon så...

Nä, nu ska jag koka mig lite nudlar, det börjar suga i tarmen, har bara ätit en souvastallrik från Empes idag. Den brukar vara så bra med rejäla köttbitar och mycket kött men undra vad som hade hänt idag.. Det var bara småstrimlor och det var såå snålt med kött! Man blir så leds! Empes är Empes, man kan aldrig vara nöjd två gånger i rad. I 90% av fallen så glömmer dom att skicka med dipen som jag alltid köper till, det är så otroligt störigt.
Man undrar ju hur svårt det kan vara.
Jobbet innebär; 
1. Ta emot en beställning.
2. Steka en ex. hampis
3. Krydda den och mekka ihop den.
4. Fritera strips.
5. Packa ner allt i en påse.
Det som ska packas ner är;
1. En låda med mat
2. En dip.
3. Eventuellt en läsk.

Kan det vara så otroligt svårt? Eller har dom gjort det till en liten lönsam miss. Missar dom 10 räksallader per dag så slutar det med en fin summa per år.

Jag har aldrig sett att dom skrivit ner det man beställer, det hade ju annars varit ett hett tips om man har problem med minnet.
Jag vet några som påpekat detta till personalen och det har inte mottagits på ett bra sätt utan med sura miner!
Nå, en vacker dag bojkottar jag också stället, det är väl det enda att göra för att slippa tappa humöret.

Nä, nu är denna roman slut! Tack och hej!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kim:

Alltså den lilla apungen är ju för rolig och söt! Det där med fötterna är jag så impad av! Vilken kontroll på lemmarna liksom.
Klart hon kände igen farsan sin, hon ser ju ut som 50% Johannes själv (tycker jag)! Nä men vad mysigt att det blev så bra med återföreningen. Synd att han blev så sjuk!

Nu till något viktigare 😉 Jag vet att du också gillar att resa och vill det, men man har ju olika intressen, flera intressen kanske är mer riktigt. Om resorna får kosta kosing, som ju nååågon i familjen är kanske lite mer intresserad av än den andra, så kan väl inredningen få kosta kosing också? Som den andra i familjen brinner lite för. Inget är rätt eller fel i det tycker jag! Sådär, det var mitt försök att uppmuntra din kreativa ådra och lindra samvetet om du köper en ny soffa ändå! 😘

Förresten, när man kommenterar här så får man försäkra bloggen om att man inte är en robot! Hjälp, är vissa av oss robotar alltså?! iRobot tycker jag är som en skräckis. Ryser.

Kramar från mig som saknar dig och er alla!

Kommentera inlägget här :