Vinter i Stockholm

publicerat i Allmänt;
Hejsan hejsan!
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Men jag hinner liksom inte med bloggen. 
Julie kräver otroligt mycket just nu, lämnar jag vardagsrummet och går in till köket för att slå på en panna kaffe börjar hon direkt att protestera. Ni kanske undrar om jag inte duschar då? Jo, jag gör det (när det är tillräckligt illa) då har jag Julie på skötbordet och så duschar jag med draperiet öppet för att kunna vara behjälplig när hon får för sig att snurra. Men det går bra.

När Julie somnar för natten, kl 20 så är det virkningen som får min uppmärksamhet. Jag håller på att lära mig att virka en korg. Det går bra.
Eller så där. Ni ska få se.
Följer ett mönster och så här ska korgen se ut:

Så här blev min korg. Lite annorlunda men fullt duglig. Vill man ha grejer i den så kan man lägga dem i mitten eller ut mot vänsterkanten. Så ni förstår kanske att jag inte har tid för bloggen?


Jag och pigan har varit i Stockholm sen i tisdags, det är så härligt att vara här. Vårigt, slaskigt och varmt. Mycket människor, fartigt och allmänt nice!
Det är inte riktigt samma aktivitet nu när jag här med ett barn. Vi har varit iväg och shoppat lite, en dag i Vällingby och så var vi till Bromma blocks, det är så fint där. Våra barn var ganska gnälliga och trötta så vi mammor fick visst ingen shopping-ro. Julie bajsade flera gånger och var bara så där allmänt less på att ligga i vagnen.

Igår var vi på den stora, underbara Formex-mässan och lät oss inspireras. 
Det är ju en mässa som privstpersoner inte får gå på.. Men vi lyckades! 👍
Det var ingen enkel match, först fick vi registrera ett företag med ett foto på företagsbevis osv, som sen skulle bli godkänt och när det blev godkänt så fick vi registrera oss och betsla.. Men vi lyckades! 

Herregud, vilken mässa, vilka grejer, vilket underbart hem man hade kunna få om man satt inne på lite mer pengar! 
Vad jag kan konstatera är att det som är inne i år är koppar. Det var koppar överallt. Fantastiskt tycker jag. Marmor är påväg in också och det är himla snyggt! 
Nå men isf, när vi gick omkring när och tittade så lärde vi oss snabbt att inte stå och titta på någon utställning såpass länge att vi drog någon utställare till oss för då fick vi direkt frågan om vad vi gör, om vi har en butik eller vad som tagit oss dit. Vi ville inte säga sanningen av någon anledning. Sanningen om företaget som fått oss att komma in är ju att företaget är en man som arbetar som webdesigner. Det är har ju iofs med design att göra men...
Varje gång vi fick frågan så smög jag lite åt sidan och Kim fick berätta att "vi har bara en webshop men inte med grejer inom just detta område utan med möbler och textilier" Hehe.
Nä men det var riktigt roligt.. Synd att vi missade två tredjedelar av mässan då vi trodde att vi gått igrnom allt men vi hade bara varit inne i en av tre hallar och ändå var vi HELT slut! Vi fick också ta oss en liten vila i en av kokongerna (stavning?).. Jäklar så skönt att ha en sån i sin trädgård! Men vi pratade just om att det kanske inte blir att använda den, jag vet inte.

Verkar som att terrakotta är påväg tillbska. Hoppas bara att terrakotta-tapeten håller sig på behörigt avstånd.


Pastellfärgerna fortsätter...

Min lilla snutteplutt påväg på mässa.. Hon var väl inte så galet sugen men vad kan man göra när man är så liten? Det är liksom bara att hänga med..


Skönt var det att få köra resevagnen igen! Den är så smidig!

Det blev att vi käkade lunch ute några dagar. Kidsen gillade det. Iaf Love. Julie har varit lite kinkig på dagarna. Men nu vet jag varför, hon skulle ju bli jätte förkyld!


Söööta Love!


Busungar!


Love är lite rörligare än Julie så han la sig i famnen på henne!

Det var lite plaskigare väder! GLASHALT!


Jag var till mitt gamla jobb och hälsade på också. Jätteroligt att träffa gamla söta kollegorna igen! Julie trivs med att vara i centrum och få all uppmärksamhet! 😂

Ja, det var väl dom bilderna jag hade från Stockholm. Herregud, inte en enda bild på Elvira, Kim, Alex eller Maddis! Dåligt!

Men det är ju längesen jag har bloggat så jag har ju annat att berätta. Bland annat så har ju pigan lärt sig att sitta om ni inte tänkte på det på föregående bilder.,. Taaaadaaaaa!

Haha, hon är ju så vansinnigt rakryggad. Hon kommer att få lika snygg hållning som sin mamma! 👍

Nu kan hon ju även sitta i kundvagnen på affären! Det tyckte hon var roligt!Under 13-helgen var jag, Julie och mamma till Vivungi. Ett krispigt och kallt Vivungi!


Min stuga ser riktigt inbjudande ut! Både när det gäller kylan och utseendet!

Men inne hos moffa var det varmt och skönt! 

Vi har visst avlat fram en liten ap-unge som gör ganska många grejjer med sina fötter!

Jag klädde om moffas kökssoffa! (Det är han själv som valt tyget).

Ja, sen har jag kapat av håret en liten bit. Jag har så länge velat ha en page. Och nu när jag tappat så mycket hår under ambingstiden så tänkte jag att nu blir det säkert bra. Men jag vet inte, jag tycker att jag har för tjockt hår för en sån här fripp! Det är bara bulligt och jobbigt. Jag gillar ju inte att fixa håret så det var en dum ide av mig att klippa en frisyr som jag måste hålla på platta!
Men det var fint när Hanna hade fixat det.


Innan vi åkte hann vi vara ut och fika med Sixten och Siri.


Vi har hälsat på hos Maria. Här är Maria, Julie och Minna.

Julie har blivit riktigt grym på att ta sig fram med gåstolen. Synd att vi har så litet så det finns inte så många ställen att gå till.


Just ja, nyårsafton.. (Lite omvänd ordning i mitt inlägg). Jag firade i Vittangi tillsammans med familjen Fredriksson. Alla utom Johannes som firade i Atlanta!
Jag stod för förrätten. Räk och laz-cheesecake. MUUUUUUUMS!


Sen åtsxdet renstek och pottigratäng och Mallan hade gjort två olika sorters cheesecake till efterrätt! Mycket god middag!


En del av sällskapet.

Vi tog en promenad till kyrkogården och gjorde fint hos mommo. Det blir så sällan att jag åker dit. Jag var och norpade gran/tallris i skogen. Jäklar vad det gick snabbt, jag kände mig som värsta tjuven! 😂Sen hängde vi med Julies kusin Moa.Vi var även till Junis till Gun! Jättemysigt! Här är Gun, Julie och faster AnnaLovisa.

Nä, nu kände jag att det får räcka för denna gång. Julie har blivit då förkyld och jag ska försöka sova, jag är beredd på att hon kanske vaknar inatt.

På återseende allesamman! 

Kommentera inlägget här :