Nu är jag igång

publicerat i Graviditeten;
Hej!
Nu kände jag att det börjar bli dax att klämma fram ett inlägg.
Jag vill börja med att be om ursäkt för dåligt stavadne... Eller förlåt, stavande. Det är så jobbigt att skriva på telefonen och det blir lätt fel.. Jag som fått sämre syn också! Sen när jag väl lyckats prestera ett inlägg så ids jag verkligen knte gå igenom allt. Men när jag skriver på andra ställen som FB, Insta och sms då blir det ett rött streck under det felstavade ordet, undra varför det inte blir det här?! Nåja.. Ni får stå ut!

Lördag idag. Så skönt, helg är alltid helg, hur man än jobbar så är det något speciellt med helgen! Jag ksn vara ledig tisdag, onsdag men det är inte samma känsla. Så vad har jag gjort idag då?
Jo mina vänner, det ska jag tala om.
Jag har varit på spinning! Tidigt också, klockan 10.20. 
Jag var på ett spinningpass för typ 4 år sen och då bestämde jag mig för att aldrig någonsinn göra om det, det var hemskt! Men det är klart, man festade och rökte mer på den tiden. Idag gick det bra. Det var galet jobbigt men det gick bra. Jädrans vad jag trampade, som en besatt och det är väl det som är tanken också! 
Nå efter det gick jag på en 40 minuters promenad i snövädret.. Det var knte skönt och inte roligt.. Jag tycker inte om att promenera. Men man måste ta dom motionstillfällen dom ges. 
Jag är så taggad på att träna. Jag vill gå på gympa och på pass men eftersom att jag i princip bara jobbar eftermiddag så är det svårt. Jäklar så irriterande när man är så träningssugen! En promenad, känns som att det inte bygger upp den afrikanska rumpan jag vill ha.. Det är för mjäkigt med en promenad.
Jorå, jag kan jogga, men jag har inte rätta kläderna för det. Känns lite väl att jogga i täckbyxor, dun-parkas och graninge-kängor! 

I måndags var jag på gympa på Friskis. Det var en gäst-ledare från Skåne här. Åh, jag var helt euforisk efter det passet. Hon var så jäkla jäkla bra. Sen att hon hade då snygg kropp med så fina muskler gjorde passet ännu bättre. Det kan verkligen vara skillnad på gympa och gympa.
Ser ni mig? 

Jaha, det var allt om min bodybuildar-karriär. 
Här hemma har vi sjukstuga igen. Julie fick bara vara frisk två veckor, stackars lilla hjärtegrynet.
Natten till torsdag började hon hosta.. Hon fick lätt krupp. Fruktansvärt hemskt lät det. Tungandad och sån typisk krupphosta. Johannes var på jobbet, men jag behöll lugnet. Men Julie var själv lugn och fick inte panik.
Jag läste om krupp, det stod att för det mesta är det ingen fara. Jag hörde ju att hon fick luft, det var bara lite tungt att få ner luften och det var som på ut-andningen det lät jobbigt.
Hon hostade inte så jättemånga gånger som tur var för när hon väl hostade så lät det otroligt hemskt.
Dagen efter smög sig förkylningen på och hon har nu haft feberci tre dagar, hostar och snorar.

Skruttan! 💕

Det som ändå är positivt om man nu ska hitta något är ju att man inte har några planer, inga förväntningar på den kommande dagen, det bara blir vad det blir. När jag vaknar och hon är sjuk så får jag sån ångest för jag tänker att dagen aldrig ska ta slut och det klmmer att vara en dag fylld med gnäll och skrik.. Men så är det ju inte. Dessa dagar har vi kollat pippi hela dagarna nästan, ätit macka i soffan och haft det riktigt mysigt. Hon vill ju sitta så mycket i famnen när hon är sjuk, hon till och med somnar i famnen.. (min vän Kristina har fått mig att försöka fokusera på det positiva i livet så jag kör stenhårt på den linjen nu). 

Förra julen fick Julie en sparklåda av sin farfar och hans familj.. I år tiggde jag till mig hans spark också! 👍

Det blev en premiär-tur igår. Trots att Julie var febrig så tänkte jag att vi behövde få lite friskluft och jag behövde få lufta hjärnan från hemmet. Vi körde full gas till mammas jobb, jäklar så snabbt det gick! ☺️
Pigan var väl nedbäddad och verkade mysa där i lådan, hon till och med började tralla lite lätt. Måste dock bygga dit någon slags platta bakom huvudet så att hon kan luta sig bakåt..

Vad händer mer då? 

Jo, Ida har fått en tredje bejbis. En liten Isak. Så himla liten och söt.
Julie tyckte att det var så spännande och ville gärna känns på alla kroppsdelar.. Hon reflekterade då inte över att ett annat barn låg i min famn, ingen svartsjuka, skönt!

Julie har fått sin första handväska. Oj, hon blev så glad och började packa direkt. Kom till köket och packade upp. Hon hade tryckt ner det viktigaste, pusselbitar, bil, flöjt, kaffekopp! 😂


Vi har också hunnit vara i Vittangi några vändor sen sist. Här är gamlamommo/fammo.. En riktigt pigg 83-åring dom tycker såå mycket lm sina barnbarnsbarn. Hon leker kurragömma, sov-lekar, hon bär och kånkar, sjunger och spelar. Barnen tycker då mycket om henne! 💕

Hon har ju också ett piano hemma som kidsen gillar.. Speciellt en av dom! 


Det har öppnat ett cafe i Vittangi också. Ett så otroligt genuint och mysigt cafe. Jag fick sån himla fin känsla i kroppen av att vara där.. Jag älskade det! Johannes körde dessutom mig dit på sparken. Parkerade sparken utanför, olåst, sånt dom man kan göra i byn! Fint!


Emma och Andre var också med. Det är så roligt att dom träffas.. Då kan vi ses i byn också. Tänk om vi ska fira jul ihop, så häftigt! Man kan ju säga att Emma är Johannes svägerska nu, coolt! 😂

Annars så spenderar vi dagarna med att:

Titta på traktorer...


Vara med kompisar..


Bjuda på kaffe..


Skratta åt pappa..


Måla..


Bada badkar..


Vi åker mycket pulka..


Vi hänger mycket med både mommo och fammo..


Lagar mat..


Leker i tältet/garaget..


Tittar på Pippi..

(Jag dör, den där lilla rumpan är sååå söt!!)

Ja just ja, jag jobbar ju ibland också!
Jag är faktiskt lite less på detta kvällsjobbande.. Och så less på att jobba varannan helg! Det är jätteroligt på jobbet, där trivs jag.. Men jag trivs inte med att varannan helg inte träffa Julie. Jag vet faktiskt inte hur det skulle vara bra att jobba. Jag tror att jag hade blivit tokig av att jobba dagtid också.. Tänk vilket ekorrhjul. Samma sak varje dag, sen ledig två dagar och så börjar det om igen.. Jag vet inte.

Nä, om jag skulle gå lägga mig nu.. Inatt är jag hänvisad till fotändan på sängen!

På återseende mina läsare! Lämna gärna en kommentar, det är ju det som är det roliga med att blogga! 

Ha det bra så hörs vi snart igen!