Ahaa, en lite update!

publicerat i Allmänt;
Har egentligen inte så mkt att uppdatera med, händer inte så mkt just nu..

Har varit förkyld denna vecka, måndag o tisdag, är fortfarande inte frisk, men har iaf varit på jobbet idag och får pallra mig dit resten av veckan också. Idag var en rätt så skön jobbdag, vi har varit hela gänget på Laguna och ätit lunch, jag åt grillad fläskfilé m potatisgratäng, mums.. jag tror vi var uppemot 25 pers på resturangen, vilket röjj =)

Jaha, annat då? Helgen har jag tillbringat här i Stan.. Johannes lillasyster Anna-Lovisa har varit hos oss hela helgen, så det har varit väldigt lugnt och skönt. på Lördag var vi på stan o kollade skulpturer, och när dom hoppade med skotrarna, sen till mommo o fikade på kvällen har Johannes spelat på Hotell rallaren, så jag o anna-lovisa var hos ida och hälsade på, sen köpte vi snask o åkte hem hit o Johannes mamma var förbi och kvällsfikade sen hämtade vi Johannes vi 23 tiden, sen blev det BÄDDEN, så  skönt!

Och på Söndag åkte vi till byn, lämnade Anna-Lovisa och hämtade en skoter, åt middag hos Johannes pappa och sen for vi full fart mot stan och var på hockey, kiruna vann, skönt!
Nå, det var det..

På Måndag börjar mitt nya jobb.. 50% som assistent och 50% kvar på det jobb jag är nu, känns kul.. eller det är ju såklart inget fast jobb, sånnt verkar ju vara helt omöjligt att få.. fast ganska skönt för min del, är som lite friare då.. ex är det ju bra, om man vill åka till ett annat land där det är varmt o skönt, man får sola, bada, vara ledig, bli serverad god mat, slippa diska.. slippa städa.. åhhh, ni vet..

Nu ska jag gå äta, min darling har just lagat orientalisk skaldjurspasta, det är så gott, så jag ska nu äta tills jag somnar.

Gonatt!