Tjingeling allesamman!

publicerat i
Nu ska det komma ett litet inlägg igen.
Och det ska väl handla om lite party kanske.

I Fredags kom Vera, Martina, David och Tobias... så vi hade lite fest, Maddis var såklart med också ;) Vi var till Patricia, men åldern fanns inte att komma in, så jävla trist, i denna stad är det så svårt att hitta uteställen där det är 18år, dom vi brukar vara till är det 23, kanske lite väl.. eller... jaja, men vi var iaf på marie laveau.. helt ok ställe.. men jag tror inte jag kommer gå tillbaka dit.. eller varför inte egentligen.. hihi, jaja.

Jag och Maddis skulle dra på Patricia, men så skulle Maddis och träffa den grabben som egentligen förstörde min Fredagskväll, för då var det ju bara o gå hem... Fast jag är glad för din skull ändå Maddis ;)
  


ja, det var dom enda bilderna jag hade från Fredagen.
Men nu, från Lördag blir det desto fler.

Lördagen inledde vi med att fixa och Kim städade lägenheten och var så duktig, jag var ganska sliten...
Men sen fick vi damer sitta själva en stund och ta det lugnt... Men sen kom dom som alltid är först på våra fester, Tobias, Markus, Danne o Magnus... Eller alla dom brukar inte vara först, men Tobias o Danne iaf :)
Så det var ju bra, det blir genast lite mer fart på partyt när det kommer fler människor.

men det slutade iaf med att det var så tjockt med människor :)
Hajar inte alltid vars alla kommer ifrån.
Men det var riktigt roligt.
Blev också lite bråk framåt 02 tiden.. Sånt som händer.

Vi hade Disco här till kl 06 ungefär.
Jag o Tobias var o käkade och när vi var nere på Götgatan så hörde vi att det dunkade som bara satan "Inte kan det vara från våran fest va?" HAHAHA, jo, det var det. konstigt att ingen granne har klagat.
Det fattar jag inte riktigt.

Markus, Alex och Danne ett knippe trevliga män!Här har dansen precis börjat...Emma och Hanna PannaMagnus o KimsanNU JÄVLAR KÖR VI.. Haha, kolla in min stil, helt jävla hemskt.. hmm, tack Maddis. Men det var samtidigt kul så den fick vara med ;)Våran lilla typ TV bänk är alltid full av dansanta när det är fest.Rebecka gumman, hon är då alltid glad på fest ;)alex är ju också alltid så glad :)Kim och CarinaOlikaDenna bild får avsluta kvällen ;)


Denna kille var ju iofs på fest hos oss..Jaja, söndagsstädningen var den värsta jag varit med om sen jag föddes faktist... Jag o Kimsan städade i några timmar, det var glas, krossat glas, spillning, papper, flaskor, cigg,snus.. överallt.. helt galet.
men det var skönt när det var gjort :)

Sen tog jag o Maddis picknikfilten och begav oss för en ätardag i vitabergsparken.
Jag har ju hittat den godaste pizzerian någonsinn, åååh, det är helt underbart hur god en pizza kan vara.
Se bara på den!
Maddiz hade en halvinbakad pizza!


Vi hade Rucolasallad på bla. jag hade stark salami, chilivinäger, färska tomater, soltorkade tomater, jaaa, heelt gudomlig.
Har aldrig ätit en pizza som är bakad med så mkt kärlek... förutom när ens kära har bakat pizza, då är det ju kärlek på riktigt ;)

efter denna pizza somnade jag lite... Maddis låg nog och grubbla över sitt sms... sen skrattade vi endel också, sen gick vi och köpte kul-glass, det var gottigott... och sen köpte vi läsk och sen gick vi till Björns-trägård en stund, men då började det regna så då gick vi hem!
Tack för en fin helg alla som känner sig träffade.