Jag ska åka hem...

publicerat i Allmänt;
Ja, det ska jag, fast det är ju ett tag kvar...
Jag åker hem på Onsdag 10:e och kommer tillbaka 15:e.. Gud vad skönt!
Jag har tyckt att vi ska åka till stugan och bara äta godis, spela yatzy och kramas gärnet, så det tror jag vi ska göra, eller vi sa det för några dagar sen iaf.... Jag har saknat lilla stugan måste jag säga.
Det blev ju inte att spendera så mkt tid där förra året, hoppas det blir annat kommande år.
Försökte leta upp en bild, bara för att det inte skulle vara bara text, men inte hittade jag någon vinterbild på stugan.
Jaja, ni har ju sett den förr.
Jag o Johannes pratade i telefonen över 1,5 timmar igår.. Haha, det är som förr i tiden när vi träffade för (HERREGUD, åtta år sedan), då kunde vi ligga o surra 3 timmar, Johannes fick telefonräkning på typ 3000:- haha, stackarn... Mamma var less på mig, för hon fick så dyra räkningar.
Jaa, men vad jag kom på nu, vi kanske kan fira våran 8-årsdag, för den inträffar ju när jag är hemma, nämligen 14:e februari, eller 13:e, vi har inte bestämt vilken.
Inte för att vi varit ett par sedan dess, hela tiden i 8 år men typ, man kan ju fira iaf :)
Man ska passa på att fira så mycket som möjligt medan man lever.
Gud, åtta år, det är en lång tid tycker jag... Jag var ju bara 16 år när vi träffades, som ett litet barn som nu blivit en gammal dam... Men nää.. Johannes då, lillan, han var ju visst bara 20 år.. Fast han ljög att han var 19 :)
Jaja, nu ska jag åka och jobba.
På Torsdag ska jag lämna denna lägenhet, det känns trist och jag har inte börjat packa ännu.. jävla knallkork jag också är som sparar allt till sist... Åh, det är sååå typiskt.
Jaja, hejsvejs allesamman!