Jag har blivit en KVINNA på riktigt!

publicerat i Allmänt;
Ja, som ni vet så har jag ju en dålig hy... Fast nu är den bättre än den är ibland, men förra veckan var den sämre än den är ibland.
Så denna månad bestämde jag mig för att jag inte ska köpa några kläder, utan jag ska faktist satsa på prylar till ansiktet, jag kan tycka att det är viktigt.
Så... Jag har läst en hel del om "Tea tree oil" som ska vara en olja man kan använda till typ allt.
Till acne, till sår/blåsor i munnen, svamp, både i dom intima delarna, hårbotten och nagelsvamp.. Ja, det verkar ju vara värsta mirakeloljan. Så jag begav mig till Life som är en hälsokostbutik.
Men till min stora förvåning så rådde hon mig att istället gå in på djupet och ordna upp hyn.
Hon sa att mår man inte bra inuti så kan det yttra sig med finnar... Det kan såklart vara stress och att man mår dåligt psykiskt.. Men också hormonellt.
Så, hon tyckte jag skulle prova äta zink tabletter och nattljusolja... Så jag köpte två burkar.
Och till min stora förvåning så insåg jag att nu är jag en kvinna, inte längre en ung tjej.
På ena burken står det "multikvinna"- Du får kraft och energi av kosttillskottet och med dessa vitaminer och mineraler ska jag skydda mina celler.

Och den andra burken- "nattljusolja"-Kvinnor kan få hjälp av nattljusolja som är rik på det viktiga omega-6 fettsyror GLA och linolsyra som kan bidra till att bibehålla en normal ämnesomsättning och hormonell balans.
Ja, så nu är jag kvinna, det känns bra... Jag är vuxen i en flickkropp med flick intressen ;)
Dom detta ex; Idag har jag och Maddis varit och köpt en väska, en ganska rolig väska... Det är en bag med inbyggda högtalare, den är sååååå cool och kommer passa perfekt under våra park-häng! Cola grejer-coola tjejer!

br> I Måndags var jag o mina vänner Hanna o Rebban ute i Haninge där Hanna fixade sina naglar.. Det var en söt liten thailänsk pojke som gjorde jobbet och det blev superfint... Dock glömde jag o ta före o efterbild.. haha.
Sen satt vi oss i en park och åt lite jordgubbar i solen/stormen.. Men det var trevligt.
Och detta får avsluta inlägget, för jag blev så glad av att jag insåg att snart är det dax att se Lasse!
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!
På återseende gott folk!
Vi hörs efter helgen!
Imorgon ska vi ha parkfest om vädret är fint, annars är vi hemma hos mig!!
Ska bli skönt för kropp och själ!