Idag pluggar jag.

publicerat i Allmänt;
Jag har jobbat ganska mycket på sista tiden. Eller egentligen inte så mycket, men eftersom jag jobbar på massa olika ställen så känns det mycket.
 
Igår jobbade jag min första dag på stadshuset, jag ska ha hand om busskorten i 1 månad, det känns jätteroligt. Sitter i receptionen och det är intressant! Jag tycker det är trevligt på stdshuset, många människor och trevlig stämmning!
 
Sen har jag ju radiotjänst, och så har jag varit på fritids. och så pluggar jag. Hej och hå!
 
Igår fick jag mitt omdömme på första inlämningsuppgiten i administration A, det var ett bra omdömme, jag blev nöjd och såhär löd det:
"Hej, du har gjort en helt perfekt första inlämningsuppgift för det kan inte vara bätrre gjort än så här och om du fortsätter på samma sätt genom hela denna kurs så kommer du prestera ett mycket bra slutresultat. Ditt betyg på denna inlämningsuppgift blir det högsta nämligen A!
Hälsningar
Gunnar"
 
Jätteroligt, det är feedbacken som får mig iaf till att bli sporrad till att göra bra ifrån mig, det är alltid roligt med beröm, vem tycker inte det.
Det är en ganska lätt kurs, endel repetioner, men också en del nytt, än så länge. Har ju bara gått två veckor.
Jag hade denna Gunnar som lärare i Organisation & Ledarskap och han verkar trevlig och han verkar gilla min prestation, har fått toppbetyg varje inlämning. Toppen för mig!
 
Idag har Allis fått somna. 
Allis var en väldigt fin jycke, väldigt speciell med en jädrans personlighet och vilja. Hon styrde och ställde. På ett ganska charmigt sätt. Eftersom hon var en så liten vovve så kunde man skratta åt henne när hon morrade och väste och bestämde att hon minsann inte ville ha sällskap i soffan när hon låg och vilade, för att inte tala om när man närmade sig hennes tuggben, herregud vilket liv. Eller när klorna skulle klippas och jag fick ha skoterhandskar på mig. haha. Tokiga hund!
Men jag gillade henne, hon var alltid så glad så hon bara skrek när man kom hem. 
Hennes största intresse var bilar, skotrar och båtar. Det älskade hon mest av allt.
Att ha med henne i båten var roligt, men man valde att lämna henne hemma om vi ville ha någon fisk. Hon SKREK och hoppade i båten, ibland fick vi knuffa ner henne i vattnet bara för att få tyst på henne, men det blev bara värre. Så fort båtmotorn slog igång så började hon tugga i sig bubblorna som kom från motorn. 
Hon älskade Johannes. Fast hon älskade alla, VUXNA människor. Hon gillade inte barn.
Jag och Johannes hade henne några år.
Från början var hon Johannes mammas jycke.
Hon har också bott hos Johannes mommo och när Johannes hade varit där och sovit så kunde Allis ligga 12 timmar på Johannes kläder, hon vägrade äta och hon vägrade gå ut. Gullis.
Ja, det finns mycket att säga om henne. Hon var duktig på att trösta när man var ledsen.
Nu har hon det nog bra. Hon har blivit begravd idag.
Johannes mamma var med henne hela tiden.
 
 
 
Nä, nu ska jag plugga vidare! Vi hörs av! Tja!