Jag har bloggat sen 2007.

publicerat i Allmänt;
För sex år sedan, i December 2007 startade jag min blogg. Det är så fantastiskt roligt att gå tillbaka 6 år i tiden och läsa vad som hände i livet då, hur jag tänkte kring livet och vad som faktiskt tog upp all min tid.
Det var mycket party. Det har det varit till och från förra året också.. Men det är lite på ett annat sätt. Gärna i samband med en god middag eller så. Inte som det var förr om åren då ,man bara skulle supa. Haha.

Jag kan också skämmas så mycket för hur jag skrev. Det kommer jag säkert känna om detta inlägget om ytterligare sex år men för sex år sen så var jag alltså 22 år, man har väl förhoppningsvis fått ett mognare språk sedan sess? Men vem vet.
 
Såhär skrev jag i mitt första inlägg:
"Okej, nu kör jag igång med en blogg iaf, har som inte så mkt vettigare för mig!

Såhär när man precis kommit från jobbet och inte ska gå vila utan ska göra annat, typ, snart.. då kan man väl passa på och skriva.. får se hur länge jag ids.. men ett gott försök iaf!"

 
Sen hittade jag ett annat inlägg, det är också från december 2007. Men det hade lika väl kunnat vara från Januari 2014. Prick samma.
"Och hör på dehär, idag kommer johannes hem, men jag skojjar inte, det ska bli såååå mysigt, jag måste nästan säga att jag är nog lite nervös =) Vi har ju inte setts på typ 4 veckor.. men det ska bli skojj.. så snart åker jag o johannes mor o möter han på flygplatsen, jipppiiiee.."

"Det är väldigt trevligt nu när johannes kommit hem.. det gillar jag.. Nu spelar o sjunger johannes halleluja, mmm.. i lika that song!
Skottat fram volvon idag, och det är ju som kul o skotta snö.. Tur då att man bor på ett ånt här ställe, och inte ex i sthlm där man inte får skotta destomer snö.. ;)"
 

Haha, jag har ju för några dagar sen hämtat honom på flygplatsen efter att han varit borta fyra veckor, och eftersom han åker bort så en gång per år så är det ju alltid lite nervöst när han kommer hem, eller sådär pirrigt. Och även detta år har vi skottat fram volvon.
Ja, inte är det mycket som förändrats, livet rullar på i sin vanliga lunk kan man säga!
 
2004
 
2005- Haha!!
 
2005
 
2006
 
Här rockar vi loss på stranden, Piteå, till John Fogety!
 
Ja, herregud, det finns så många skojjiga bilder, jag hade kunnat visa bilder i all oändlighet.
Men detta var på mig och Johannes.
En vacker dag kanske det bara bli bilder på mig, för att visa denna fantastiska förvandling.
Vi får ju se!