Jag är en dålig bloggare!

publicerat i Allmänt, Graviditeten;
Hej alla fina människor som fortfarande besöker min blogg, i hopp om att ett nytt spännande inlägg har gjorts! Tyvärr så blir ni besvikna alltför ofta och jag inser att jag måste skriva oftare, annars lämnar ni väl mig! Det är faktiskt flera som sagt att dom väntar på ett inlägg.. Senast idagvar det en som sa! :)

Jag ser ju redan nu att jag inte har 300.000 läsare längre.. Har tappat ca 10.000 nu under min bloggpaus!

Haha, min mamma trodde ju att jag hade 300 tusen läsare då när jag skrev det. Hon hade sagt till moster att jag har så många läsare och moster hade väl sagt typ att jag kanske skrivit fel, det kanske skulle vara 3000.. Men nej nej, mamma sa att Lisette har skrivit 300 tusen läsare, då är det så! Haha gulliga mamman.. Hon är inte inne i bloggvärlden och förstår att om jag hade haft 300 tusen unika läsare per dagså hade jag inte behövt ta ut föräldrarpenning! Nå väl min kära mamma, det var på skoj, så många människor är det inte som är intresserde av mitt liv!

Annars då? Jo tack.. Det rullar väl på ganskabra. Vi har fått en bejbis som vill vara i famnen hela tiden, eller åka bil eller vagn, för annarsmåste man säga ifrån. Och det genom att... SKRIKA!
Så, visst lilla Julie, såklart får du vara i famnen!
Idag har hon blivit tre veckor gammal. Vi var på BVC i görrgår och hon hade gått upp 550 g sen återbesöket i Gällivare. Det är bra! Men tänk, det är 20% av hennes kroppsvikt, ungefär.. Tänk om man själv hade lagt på sig det på tre veckor, phu!

På tal om vikt.. För min del känns det jättebra, jag har gått ner drygt 14 kg sen Förlossningen. Det känns så otroligt lätt och befriande att bo i min kropp nu. Jag kan andas vanligt, jag kan gå i trappor utan att halvt dö, jag tar nässpray på morgon och kväll istället för en gång i halvtimmen... Ja, ni fattar, jag känner mig så smal och slank, trots att det fortfarande är 8 kg var till min normala vikt.

Här i Kirrko har vi full sommar.. Lite vidrigt. Jag tycker att det är för varmt. Jag hade nog inte tyckt det om inte Julie fanns, men det är jobbigt med en bejbis i denna värme.. Vad ska man klä på henne? Fryser hon, svettas hon? Får hon sol på sig? Oj nu blåser det lite och hon har ingen mössa.. 
Vi har varit på utebadet nu tre dagar i rad, himla trevligt! Vi tar upp ganska stor platsmed vagnar, stolar, filtar och parasoll. Tur att några alltid går dit i tid så vi hinner få plats! ;)

Sommartjejen. Hon trivs på badda, mycket liv och rörelse!

Skönt att ligga i skuggan!


Här är coola Leia, redo för bad! Underbara unge!!!


Sen har vi hunnit vara ich hälsa på moster Kristina på hennes jobb!


Finaste faster Anna-Lovisa har varit här!

Och faffa har också hälsat på!


Här visar pappan något spännande!


Igår fick Julie titta på en "mobil" och det var riktigt spännande och hon fäste blicken flera gånger! Kul! Hon har fått så klar blick och kan titta på den som håller i henne länge och väl.


Jag, mamma och Johannes åkte till Vivungi förra helgen. Jag och Johannes höll på i min stuga och mamma var med Julie. 

Nu ska jag bara måla tak och väggar ett varv till sen kan vi sätta in golvet!! Tjiiiiho! Sen kan vi börja flytta in egentligen!

Nå men annars.. Har som inte så mycket att skriva, våra liv kretsar just nu bara kring bejbisen.. Allt gör att hon ska må bra! Det är en jätteomställning att inte bara ha oss själva att rå om. Men jag kommer in i det mer och mer! 

Johannes var och fiskade här om dagen.. Han håller på lära sig att filea fisk så att den blir HELT benfri, det är ju inte bara att ta lös filen liksom, det är en hel vetenskap och olika på olika fiskar osv..  Han hade byxat abborre där i stugan.. Det heter byxad för att när benen är helt borta så ser det ut som en byxa! 

Han tig med sig gädda hem och gjorde en fantastiskt god gädd-pasta!

Han är så bra.. Jag hade aldrig lärt mig att tycka om gädda om det inte vore för att Johannes lagar det åt mig!
Gädda är en jättebra fisk som många är rädda för att äta.. Men var inte det, testa! Jag vet att flera av er tycker att gädda är äckligt trots att ni aldrig provat!


Nä NU ska jag försöka sova, snart är det matdax igen! :)

Godnatt alla goa gubbar och gummor! På återseende! 
Puuuuuuuss