Godmorgon alla onsdagsglada människor!

publicerat i Graviditeten;
Nää men godmorgon alla morgonpigga galningar!
 
Här ligger jag och titta på nyhetsmorgon och försöker få bukt med min jävla näsajävel! Nu är det täppt och jag har ju köpt ennäskanna som ska vara så bra men det är ju svårt när vattnet inte går igenomnäsan eftersom att det är så täppt?! Jaha, bara att gilla läget!
Men annars mår jag toppen. Pigg och glad, som dom flesta andra, när solen visar sig!
 
Jaha, vad har hänt sen sist.. Känns som att det händer jättemycket roligt hela tiden!
Men det bästa är att vi fått äta röding, hoff, det är så gott så man bara vill liksom dö! Johannes var och körde en vän från Kurra och som tack fick han två jättestora rödingar. Ordning och reda!
 Enkelt ska det vara när man har en god fisk. Salt. Inget mer. Tycker jag!
Vi gjorde egen remouladsås men det var vansinnigt dyrt och köpes är godare.. Inte alltid det är värt att hålla på göra eget!
 
Vi har varit i garaget och äääääntligen fått klart bordet. Det ser ju likadant ut som innan, i princip. Men nu är det bättre gjort!
En stor sorg för mig är att Foppa-tofflorna varit tvungna att tas fram. Jag ogillar foppisar, jag tycker inte att det är fint. Det är klumpigt osv.. Men mina fötter har ju svällt en hel del så att det är bara att gilla läget! Vill ni se mina fötter? Haha.
 
 
Varsågoda

Ser ut som gamla gamla trötta fötter!
Prickarna som syns är från mina sockar, det var visst prickiga sockar jagbar, inte bra inte bra!
 
Vi har haft kompisteäff vid bodan också.. Vi har solat, ätit glass och haft djupa samtal!


På Johannes och Malin ser det ut som att det är minusgrader. Så var inte fallet, det var bara lite blåsigt!
 
Igår var jag till läkaren, trots allt. Jag blev också irriterad (ovanligt).
Men jag ringer till MVC och frågar om sjukskrivning nu sista 10 dagarna. Barnmorskan säger att läkarna bara brukar vilja sjukskriva till 10 dagar innan, så det är bara att ta ut mammadagar.. Trist!
 
Men efter att jag vet flera som blivit sjukskrivna HELA graviditeten så tänkte jag att det ju är värt ett försök. Så jag får en läkartid och inte var det några konstigheter, han sjukskrev mig direkt.
Vad som gör mig irriterad är vad barnmorskan sa, varför ljuger hon?
Det är ju jättemånga av mina vänner som varit sjukskrivna hela så barnmorskan borde ju säga att endel läkare sjukskriver inte hela graviditeten men det är såklart värt ett försök så att du slipper börja ta av dina mammadagar innan bejbisen kommer!
Ja man kan då inte lita på någon!
 
Jag tycker faktiskt att samhället är ganska jobbigt och det känns som att vi enkla, vanliga medelinkomsttagare möts av ganska mycket motstånd från samhällets sida. Vi som är i behov av de bidrag som finns, vi ska granskas och utredas.. Och inte barader som harmed pengar att göra, men pengar är så grundläggande och får man inga pengar så blir det tufft!
Nå väl!
 
Igår firade vi våran kära vän Malin på hennes födelsedag!
Vi var på Safari och käkade middag och sen satt vi på ströget och käkade mjukglass och tittade på alla sommarglada kiruna-bor!


Sötaste Leia var såklart med och firade. Sommarfin och underbart söt med sitt nya diadem!
 
Åh, till helgen ska Kristina ha sin 40 års-fest, i deras stuga. 11 brudar som åker iväg och bara har det så superhimlaroligt!!! Äter gott och dricker goda sommardrinkar! Jag vill så gärna följa med men jag tänkte nog försöka föda barn under tiden istället!
 
Nu tänkte jag stiga upp från bädden, sätta mig på balkongen och äta vattenmelon till frukost! Vi ska äta lunch på stan så jag ska inte äta nån mastig frukost! 
 
Ha en fin dag alla vänner och bekanta!
Foto: Rebecca Lundh
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malin:

Jag tycker vårt häng vid bodan såg mycket djupt, svårt och kallt ut! Men en bild kan ljugas minsann! Det var en trevlig stund! Och jag håller med din åsikt ang crocs, bara namnet får mig att skratta! Men du är väldigt söt i dem! :) tusen tack Lisette och Emma för presenten! Ni är ena guldklimpar! Nästa år ska jag se till att ordna ett kalas, där jag bjuder in, bjussar på gott och det ska bli en lång afton för alla som orkar! :) kramkram!!

Svar: Haha, hänget vid bodan! ;)

Du har haft så väldigt fullt upp nu på senaste så det skulle ju vara knasigt att börja stressa med kalas!
Men nästa år, motta helvettin vilka 30 års-partyn det ska bli! Jiiiho!!!
Kramkram käradu!
Lisette Modig

2:a kommentar, skriven , av Lillan:

Vilken sorg att du inte kan följa med! :( Jag vet inte hur vi planerade det här egentligen... Ni verkar ha det mysigt i eran nya stuga, jag måste nog komma och hälsa på er nån dag. Alltså den där Leia, vilken söt unge, bara så där helt perfekt!

Willes klasskompis mamma berättade att när Mio föddes så var han så ful! Hon tittade på dom andra små perfekta bebisarna och nästan grät för att hennes unge var så ful, svullen, röd och prickig. Men hon tänkte att han är som den fula ankungen som kommer bli jättevacker sen och det blev han också. Haha! Vilken morsa... Fika imån på stan då? Safari kommer då inte gå i konkurs så länge du är mammaledig iallafall!

Svar: Jaa, det känns sorgligt!! Men snart fyller ju Anne år! ;)

Haha hojja så hemskt att känna så, att ens barn är fult!! Hoppas verkligen att vi får ett sött barn!

Jepp, fika imorgon blir tooooppwn, roligt att ni också kan fika så tidigt :)
Lisette Modig

Kommentera inlägget här :