Magbild vecka 41

publicerat i Graviditeten;
Jag hade visst ett inlägg som väntade på att bli klart, som jag skrev tidigare. Här är det!


Jahaaarå.. Idag har vi gått över tiden en hel dag. Bejbisen skulle ju ha kommit igår. Det var ju den dagen vi har väntat på i 9 månader. Men men, det känner väl dig inte redo för livet utanför ännu. Hoppas bara att det inte blir så många fler dagar, för det är ganska psykiskt jobbigt att inte ha en aning.
Jag tycker det är lite jobbigt att gå ensam på Coop, tänk så sätter allt igång där. Herregud!
 
Johannes har ju eftermiddag också, det känns lite oroande, men vad ska man göra. Nog får jag tag på honom på ett eller annat sätt, tids nog! Haha.
 
Förhoppningsvis blir detta sista vecko-bilden på magen, för hoppningsvis!!!
Nu är magen inte alls fin. Den är spänd, glansig och lite småäcklig. Men ni får se ändå! haha.
 
 
   
vecka 38               vecka 41
Den har verkligen blivit spetsig på de senaste tre veckorna!
Ja, nu är det verkligen spännande. Vem är den lille krabaten som härjar där inne? Det ska bli sååå roligt att se!
 
Jaha, annars då? Jo, idag har jag haft en lugn och skön dag här hemma. Jag och Johannes åt sen frukost, lyssnade på en Pod, sen var hans kusin och drack en kopp kaffe.
När Johannes åkte till jobbet åkte jag och Malin ner till Emma och drack kaffe och åt bullar, mycket trevligt! Jag är så glad att jag har Emma och Malin, vi alla tre har ju varit hemma och "lediga" en längre tid nu, det är så roligt, vi träffas flera gånger i veckan. Det behöver inte vara så långa stunder som kräver lång planering. Men bara en kaffe eller fika på stan. Vi sitter iofs nästan alltid tre timmar när vi är på stan och fikar!
Igår satt vi på Safari i tre timmar, vi hann både äta mat, dricka kaffe och äta kakor!
 
Idag blev det en snabbare dejt, Malin hade lite ärenden hon skulle hinna med. Vi var på färgaffären där hon hämtade en tapet till skomakeriet, sen var vi på Classe. O och köpte lite. Jag köpte en lampa och en konsoll för ett nytt litet projekt här i hemmet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :