Nä men vi dränker BB-väskan i bensin

publicerat i Graviditeten;
Gooooomorron gomorron, hör fåglar sjungaglatt, gomorron gomorron i köööör!
 
Vi har haft en bensindunk i bagaget och vips så tippade den och har läckt bensin. På BB-väskan. Varför just på denav allt? Helvette. Det verkligen stinker om alla små bejbiskläder. Nu hänger dem på vädring och sen är det bara att tvätta.. Det mesta av lukten har ju försvunnit men jag är för nojjig, jag måste tvätta! 

Haha undra om grannarna tror att vi blivit helt kokko hör i hushållet, vädrar böcker, schampo, väskor med mera!?
Jaaja, inte mycket att göra åt saken.
 
Igår åktejag, min mamma, Emma och Leia till Vivungi, jag var ju tvungen att göra klart planteringen. Jag och Emma kämpade med kogödsel, spadar och planteringsjord i spöregnet. Fyfan va kogödslet luktade illa, såklart, det är ju bubba!
 
Mamman fick träna lite på livet som mommo ochmoffa fick känna på hur det ska bli när han nu blir gammelmoffa!
 
 
 
Jaaaahaja, annars då.. Idag har jag och Johannes gjort lite ärenden. Vi har varit och drömt oss bort bland nya bilar och så bokade vi en tid på verkstaden för en av alla bilarna som finns i hans ägor.
Vi var även och köpte blod, jag ska göra blodpalt, jag håller på att tagga igång.. Jag hade ju såklart tänkt äta det till middag men jag var tvungen att vila efer vi hade varit ute och raggat så när jag vaknade var jag så hungrig så det blev....
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAA
 
Haha, jag blev så full i skratt på pizzerian, deras rullgardiner alltså. Vad tänker man på? Om man ändå ska köpa och göra det lite fint, varför gör man det inte på riktigt då?? Dom hade typ 4 fönster till i olika storlekar och det var samma sak i alla fönster.. Dom kanske inte har hajjat hur det borde se ut? Eller så tycker dom att det är fint, vad vet jag och vem är jag och bestämma det? Alla får ju tycka som dom vill.. Men inte vad gäller allt.
 
Nu när jag la upp bilden så såg jag också att det är massa plakat med info om den kommande cirkusen som äger rum på söndag. Vad tror ni att jag tycker om cirkus? Känner ni mig tillräckligt?
Jag ska skriva om det, men jag orkar inte idag... Men jag lovar, det kommer!
 
Till efterrätt åt jag vattenmelon. Jag har ju i vecka 39 äntligen fått en craving. Frukt. Speciellt melon. Helt galen i melon.. Jag äter vattenmelon varje dag. Och nu måste jag åka på affären och köpa mer. Phu!
 
 
Nu åker jag iväg till affären.. Så jag inte behöver stressa där inne, jag är ju inte så snabb! Men jag måste handla och ladda upp, för imorgon är det ju tänkt att jag ska föda barn. Shiiiiiit!
 
 
 
 

Taggar: Mexikana, Pizza, Vivungi, Zingo, craving, frukt, vattenmelon;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mamman:

Mums med vattenmelon, hahaha du är så rolig, alltså jag är nog typen som hade kunnat ha så fin rullgardin, . Jo i morrn kanske vi blir mommo och moffa, men bejjan verkar inte vilja det riktigt än. 😊

Svar: Nä nog hade du reagerat om rullgardinen bara täcker halva fönstret!!
Lisette Modig

2:a kommentar, skriven , av Åsa:

Nå, har bebisen kommit nu? Det är ju idag som jag ska bli " extramormor"
:-)

Vattenmelon o frukt - det var ju nyttiga grejer att få begär efter. Fortsätt m det. Jag var galen i Igloo- vet inte om du kommer ihåg den glassen - en dubbelpinne m colasmak Jättemumsig.

Svar: Nä, ingen bebis än! Men jag måste hinna tvätta först så den kan gott vänta några timmar!

Jaa men så gammal är du inte moster. Igloo försvann väl för bara några år sedan? Jag minns den då mycket väl!
Lisette Modig

3:e kommentar, skriven , av Lillan:

Ser att du har lite blandad kompott av bebiskläder i bb-väskan, lite rosa, lite blått... Men hur länge har ni tänkt stanna på bb? Det är ju kläder för flera veckor! Ser att korsetten är med också, nu jäklar ska hon bli smal! Vattenmelon i all ära. men fy fan vad gott med en kebabpizza! Nu blev jag hungrig, igen...

Svar: Jo det blev ganska många plagg. Men man vet ju aldrig, man kanske får ett sjukt barn!! Så tänker jag! Korsetten ja, självklart är den med, nu ska magen bli platt och snygg, jag hinner till badsäsongen kör igång i Vivungi-sjön!

Jag sitter nu också och äter melon, måste få med mig en melon till BB!
Lisette Modig

Kommentera inlägget här :