Plask plask

publicerat i Graviditeten;
Idag har vi varit på badis och plaskat igen. Det är verkligen roligt. Jag är så glad att alla kompisarna fick plats i samma grupp! Idag träffades vi redan kl 11 och var och fikade sen tog vi en långpromenad så barnen fick sova ordentligt!
Idag var Julie pigg och glad och vågade plaska lite med händerna också.
Sam var ju med så han visade polarna hur det ska gå till när man är lite äldre!


Här är hela bad-gänget!


Mys-sången vi avslutar med.

Pigan simmar gärnet mot bastun..

I förrgår lärde hon sig att vända sig från rygg till mage också! Hon blev så lycklig när hon klarade det. Fast jag var ju såklart inte hemma när hon gjorde det första gångerna. Det är alltid Johannes som får vara på första parkett när hon gör något stort framsteg. Men det är ju iofs roligt så det är jag glad för. Jag är ju med henne hela dagarna så jag hinner nog se det mesta eftersom.. Här är ett klipp när hon vänder sig. Det verkar inte gå att "bädda in" länken med telefonen! Jävligt irriterande! Vet du hur man gör pappa?

Annars har vi inte gjort så mycket.. Julie äter nu middag varje dag och hon tycker att det är gott! Idag åt hon kyckling, fullkornspasta och rotsaker! Mums!


Inte så lätt-road till frukosten! Hahaha.


Idag har jag varit och hälsat på en vän som jag jobbat hos. Jättetrevligt! Till oss hade hon nybakade lussekatter, så goda, hon är så duktig att baka och vi fick med oss en påse hem också.. Dem var fortfarande varma! (Jag har ätit tre stycken här hemma efter middagen). Till Julie hade hon köpt en banan, så hon fick också fika! Sen drack vi en kopp glögg och snackade om livet. 
När jag kom hem höll Johannes på med en fantastisk middag- orientalisk skaldjurspasta! Åååh, det blev så jäkla gott!

Nä nu kolla klart paradise hotel sen måste jag knoppa!
Natti natt alla gulletussar!