Julie berättar sin upplevelse av Göteborgs-resan.

publicerat i Graviditeten;
 
Julie säger att hon varit trött nu sen vi kom hem. Hon har somnat tidigt på kvällarna, både igår och idag, skönt, för alla inblandade!
 
Idag har jag och Johannes varit till Gällivare en sväng. Julie har varit med Farmor. Vi åkte 06,30 och var tillbaka 13.30.. Många timmar. Så länge har jag aldrig varit ifrån henne. Det hade gått jättebra och hon hade ätit från flaskan, hon är så duktig lilla stumpan!
Idag var också första gången jag verkligen kände att jag saknade henne.. Det var en härlig känsla. Det var så roligt att komma hem till en glad bejbis som låg på golvet och fnittrade och käkade på tårna!
 
Haha, blev så full i skratt av denna bild.. Man ser hur hon bara tok-vevar med armar och ben. Helt galen.
 
Titt-ut
 
Julie har fått hoppa i gungan idag, hon tycker att det är ganska skojj!
 
 
Humöret vänder snabbt!
 
Nu sitter jag och kollar paradise hotel och äter polly. Vi försöker planera in en Luleå-resa med mammagruppen, men det är svårt att få ihop det. Men jag meddelar er när vi bestämt datum så vet ni så ni inte börjar åka tåg den dagen, det kan hända att det blir lite livat.. 7 mammor och 7 bebisar! Hehe.
Jag kan även meddela vilket hotell vi ska bo på, bara så att ni vet ;)
 
På onsdag börjar vi på babysim, ska bli såå roligt. Hoppas att Julie också tycker det! 
Men nu ska jag börja plocka ihop mina tillhörigheter och lägga mig, är såååå trött, har inte stigit upp så tidigt som idag sen i april.. shit pommes så trött jag var!!
Natti natti alla gulleungar!

Kommentera inlägget här :