Ekorrhjulet snurrar vidare...

publicerat i Graviditeten;
... Dagarna ser i princip likadana ut. Det som kan skilja en dag från en annan är frukosten och vem jag hälsar på eller vem som kommer på besök här.
Idag ex åt vi plättar, hjortronsylt och grädde till frukost, det var längesen! 👍

Men sen sist så har jag ju hunnit vara på party.. 🙊
Anne hade ytterligare en fest för att fira sin 40 års-dag! Nu var det för hennes kollegor men eftersom att jag är en gammal kollega så fick jag vara med även på detta party!
Kul att fylla 40 när man kan fira i flera veckor, hon är en riktig krut-kvinna denna Anne och hon är värd att firas många gånger om!
Först hade hon ju fest tillsammans med Gunnar, för släkten och några vänner, då var vi ju i Tempelriddarnas lokal! Men det vet ni ju!
Sen hade hon tårt-kalas med vin och kaffe hemma och nu denna fest! Och sen ska ju jag och Kristina fira henne med våran present som var spa, mat och party 👍

Nå men iaf. jag gick till Anne och Julie stannade hemma med Johannes. Kvällsrutinerna hade gått bra men sen vägrade hon ta flaskan.. Suck!
Hon hade även gjort en lite större skitning så hon hade 💩 ända upp i håret.. Haha bra början på kvällen!
Nå men flaskan då.. Jag trodde ju att det skulle bli svårt, det är ju en dålig ide att byta ut sista målet på dagen och hon är trött och grinig på kvällen redan som det är. 
Nå men det var inga bekymmer, jag promenerade hem vid 22 och hon käkade och somnade. 
Vi får börja med att byta ut en amning på dagen när hon är pigg och glad, då är det kanske lättare.
Men jag har försökt flera gånger efteråt och hon vägrar flaskan. Idag drack hon lite, jag provade att ha henne i babysittern och hon surplade i sig halva flaskan iaf.. Bättre än inget!

Nå, här är några bilder från partyt!
Vi lekte en lek!


Ja, det var dom bilderna jag hade. Haha.

Julie har iaf lärt sig att greppa sina fötter och tugga lite på dom!
En tjej i mammagruppen hade varit på bvc och sköterskan sa att han var tidig med det och han är ju typ lika gammal som Julie så då måste hon också vara tidig med det! Såklart, hon brås ju på mor sin! 🙌👏

Hon har ju också börjafå sitta i egen stol och smaka på olika halv-goda grejer.
Hon har ätit gröt, inte så gott.. Päron/aprikos-puree, gott! Potatis/morots-puree, gott! Katrinblommonpuree-BLÄ!


Se så liten hon ser ut vid det stora bordet.. Lilla pigan!

Mmmmmm, mums! 🙊


Sen har Sixten kommit hem efter två veckors resa! Det var så roligt!
Hålla handen!

Tå-flirtas..

Julie visar att hon lärt sig att fräsa och spottas! (Inget hon har ärvt av mig dock).


Söööööta små fötterna! Jag vet inte hur många bilder jag har på hennes fötter, jag älskar dom!


Har köpt kläder på Tradera, jag har verkligen letat dessa kläder, I looooove!

Försökte ta lite FINA bilder på ett fårskinn.. Det gick väl.. Hmm, sådär!


Haha kolla fingret! (Blev du sugen på ostbågar nu igen Kristina?)


Och på tal om Kristina. Henne har vi varit och hälsat på idag. Det tyckte Julie var roligt och hon var glad! Kristina fick träna armarna lite och det passade ju bra eftersom att hon har träningspaus IGEN! Kristina höll på att måla om i sovrummet så jag och Jullan låg i deras säng och gjorde henne sällskap! Allt verkar så enkelt när det kommer till Kristina och inredning! 
Hon är så duktig och inte så noga! Hon tejpar inga lister eller täcker några golv och då går det ju snabbt att måla om ett rum!
Jag måste också börja tänka lite mer som henne.. Tjopp tjopp så är rummet färdigmålat!
Jag har ju lärt mig att det bara är onödigt att tejpa! Kristina skrattade och hånade mig och fick säga "vad var det jag sa?" När hon såg mins tejpade fönster där tejpen inte gick att få bort!
Ja, hon var ju iofs inte den enda som hånade mig! Jävla skit!! Jag ska aldrig mer tejpa! 😩
Hoff, nu återupplivades min ångest igen.. Det ska inte bli ett roligt jobb att ta itu med detta skit-projekt! Men det måste göras! Någon som ställer upp? Snääääääälla? Jag har säkert hjälp dig med något och har därför en tjänst tillgodo?!
Det är nu jag ska ta tillbaka hjälp som jag gett till andra! 🙌👽👹

Min inredningslust har återkommit och idag köpte jag rosor för första gången sen Julie föddes!
Jag har köpt en ny vas och då behövs ju blommor. Jag orkade inte vänta på att Johannes köper åt mig så jag köpte själv. "Vet du vad rosor kostar eller?" fick jag till svar igår när jag nämde att jag vill ha rosor. Öööh, jo jag vet mycket väl vad dom kostar eftersom att jag alltid får köpa åt mig själv. Men jag köper mina rosor på Ica och där kostar tio rosor 40kr.. Johannes köpte ju 10 rosor till mig när jag fyllde år (andra gången på 12 år) och dom kostade 49kr/st. Ja jag får skryta om det!
Men man måste inte köpa så dyra varje gång, ibland är det ok om dom kostar 4kr/st! Nå, men nu åkte han på att betala dom iaf, jag köpte med hushållskontot! Man får ju vara smart! Strunt samma, fint är det!Ser ni päronet i fönstret? Det är också nytt! Jag gillar ju gult fortfarade!

Jag har också köpt en ny lampa till vardagsrummet. Lampfoten är likadan som vasen. Röd tråd you know! 😂Lite svårt att fota nu i mörkret men jag vissr ändå!

Åh herregud, nu får jag sluta pladdra, det börjar gå till överdrift!
Jag ska bara berätta.... 

Nej jag bara skojade, nu sätter jag punkt här för denna gången! Vi hörs en annan gång så ska ni få ta del av andra spännande händelser från mitt liv. Kanske jag kan berätta mer om flaskmatning då? För jag gissar att du tyckte att just det är superintressant?
-Jaså inte? Konstigt!

Godnatt!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Sööööta Julie, så perfekt skapt!😍
Så fint ni har det där hemma, inte behövs det målas nånting där!😊
Nu är mina lister fina och rena, det var lätt som en plätt att få bort färgen (fördelen med väggfärg) bara torka med blöt trasa! Idag ska möblerna få sig en omgång med penseln, nu blir det att skydda golvet, för lackfärg är inte lika lätt att få bort.


Svar: Ja men hon är ju så söt, jag vet! Hon brås nog inte på sin bleka mamma med ett tunt stripigt hår!

Men så spännande att se resultatet sen ☺️
Jag fattade inte att du skulle måla om sängborden.
Nå, blogga du också nu! 😘
Lisette Modig

Kommentera inlägget här :