Leka?

publicerat i Graviditeten;
Ja men vad gör man med barnet?
Jag tycker att det är lite svårt just nu, Julie kan leka med sina leksaker ca 3 min och sen blir hon arg för att hon inte får in typ hela leksaken i munnen, då börjar hon skrika!
Sen får hon vara i famnen en stund och sen vill hon inte det mer då får hon ligga på golvet en stund tills hon vill göra annat, då sitter hon i bumbo-stolen, sen i babysittern, sen läser vi bok sen sittai gungan osv... Men man blir lite less på att vara hemma efter några timmar.
Så vi försöker att vara iväg så mycket som möjligt på dagarna, då blir inte kvällarna så långa. Fast ibland är det ju skönt att vara hemma också förståss.

Jag gissar att hon är precis i en skarv nu, från att inte vara intresserad av ex. leksaker till att vilja men inte riktigt kunna. Såklart att hon blir frustrerad.

Idag har vi varit hos Simon och Sandra och dras son Sam far runt på golvet som en snabb ödla, han tar sig dit han vill och det måste vara sån frihetskänsla! Han är 6 månader så snart är det väl Julies tur också!

I onsdags hade vi mamma-träff och vi var hemma hos Sandra och käkade lunch och åt fruktsallad. Vi hade riktigt trevligt, som vanligt. Jag längtar verkligen efter dessa onsdags-träffarna, det är så roligt att ses!
Sam och Julie verkar ha blivit kära! ❤️


Puuuuuss puuuuuss 💏💋❤️

Sen har vi hunnit vara hos fammo två kvällar och fikat chokladkakor!

Julie får åka mycket vagn just nu då Johannes varit i byn hela veckan och jag har bara sommardäck på bilen. Men hon ser ut att trivas bra!


Mommo har vi nog träffat varje dag. Men det är bra med lite främmande, speciellt så hjälpsamt främmande som leker med pigan, diskar och låter mig laga mat 😉

Nu sitter vi i bilen påväg till Vittangi. Julie sover, än så länge. Men snart drar hon väl igång med sin skönsång (GALLSKRIK). Men vi kanske klarar oss från det, jag har försökt hålla henne vaken på em, men det gick inte fullt ut, hon fick sova typ 15 min då hon blev så trött!

Hon börjar bli så stadig nu och kunde sitta riktigt länge i bumbo-stolen!

Sötis!

Jag har framkallat massa bilder och nu har Pigan somnat vid 21 på kvällarna så jag har fått sitta och pyssla. Vilket mys!

Jag håller på klistra in bilder i hennes bok, det är lika bra att göra det nu när allt är färskt i minnet! Jag tycker själv att det är så roligt att titta i min "första bok" så jag ska verkligen försöka skriva massvis i hennes! 

Nä nu ska jag nog sluta ögonen sista biten. På återseende gott fölk!


Kommentera inlägget här :