Min ända håller på att gå förlorad

publicerat i Graviditeten;
Innan jag blev gravid så hade jag som mål att skaffa mig en sån rund, snygg och rejäl afrikansk rumpa. Mina vändor upp för slalombacken hann aldrig visa resultat innan förfallet började!
Jag gick upp 22 kg och som ni förstår så  var det inte bara bejbisen som var orsaken, bejbisen vägdeju bara 3,5 kg. 

Nå nu har jag gått ner 22 kg vilket känns fantastiskt. Men det gör mig ledsen att en stor del av de 22 kg har tagits från rumpan och från mina redan klena ben. Magen är fortfarande sladdrig och där finns lite för mycket rester kvar av det jag la på mig på de 41 veckor jag åt för två.
Idag insåg jag att mina jeans jag hade innan jag blev gravid är för stora.

Jag HATAR att ha "slappa" kläder, jag vill ha tighta kläder, jag vill liksom pressa in mig i byxorna.. Gärna i tröjor också men inte just nu när magen liknar en bulldeg. Jo men tissorna har ju också förlorat några kilon, dom är som tomma taxöron. Det är ett högt pris man får betala som min kära Johannes brukar trösta mig med.. Suck!

Om två månader när det är 6 månader efter förlossningen så ska jag börja träna igen. Jag är så sugen att gå på Friskis & svettis-gympa. Hoppa, studsa och svettas. Jag ska följa med Kristina och träna igen! För du tränar väl regelbundet min vän? (🙊)..
Herregud den där magen, det är så sjukt att den kunde bli så stor.. Hur kunde huden hålla?Just nu ligger vi, hela lilla familjen i sängen och försöker få Jullan att somna.. Hon har nämligen blivit förkyld och är täppt och rosslig så det är jobbigt för henne när hon ligger ner. Men det är också jobbigt för oss. Igår somnade hon kring 01, stackarn.


Igår var vi till Vittangi över dagen, mysigt! Vi blev, som vanligt, bjudna på mat och massa kaffe! 
Pigan fick träffa lill-kusinen Moa. Moa är 1,5 år och är söt som socker. Hon tycker att det är så spännande med Luli (som hon säger).


Igår fick Luli ha på sig mina gamla sparkbyxor. Sånt tycker jag är så roligt.. Men nu när jag kollar på bilderna så ser jag att dom sitter lite... Tigt i grenen. Det ser inte så trevligt ut. Haha.


Jaja men dom passade ju annars bra!

Idag har vi hämtat ut nya vagnen! Den står i vardagsrummet och väntar på att det ska bli inorgon så att vi får prova den! Det är ju kanske inte den västa vinter-vagnen men den funkar att köra med när man går på stan och när man ska ha in den i bilen osv.. 

Hon har även en påse till den så att hon inte behöver ligga helt öppet. Den är så jäkla lätt att köra. Man behöver bara en hand när man ska svänga också! Sen var den billig. Den är ju ganska plastig och det känns som att den inte kommer att tåla så otroligt mycket men man vet aldrig!

Nå men annars har vi det bra.. På dagarna är Jullan ett mycket glatt barn, jämfört med kvällarna iaf.
Vi har nu börjat med lite nya kvällsrutiner, bad varje kväll, inget tv-tittande precis innan läggdags utan istället så ska vi sjunga! Haha, tur att jag gått musikklass så att hon har ju en mamma med en röst liknande en artist i världsklass! 👍


Haha måste även visa hennes snygga frisyr som jag klippt. Det borde blivit frisör av mig!
Hon sa att hon ville ha en gubb-krans.. Och det fick hon. Herregud så fint det är!


Nu har hon somnat här i famnet och det mest kritiska momentet skall utföras- lägga henne i sin säng!

Godnatt alla mina läsare.


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillan:

Hahaha!😂 Nä Lisette, dom sparkbyxorna kan hon INTE ha på sig!

Javisst tränar jag regelbundet! Ungefär en gång varje månad... Nä men nu ska jag ju börja köra hårt igen, tänk vad kul när du också börjar träna, det är så mycket roligare när man har nån att träna med!

Nu längtar jag efter att få träffa den där sjuklingen och dig också så klart! Hur ska man hinna med allt, jobb, träning, barn, gubbe, hemmet, kompisar... Vi åker till stugan på torsdag iallafall, kus-helg du vet...😜 Men vi bokar in en dejt!

Svar: Nää dom var lite väl tighta! Haha

Ja men nu har du ju kommit igång med träningen iaf! 👍
Lisette Modig

2:a kommentar, skriven , av msmman:

Haha du skriver verkligen roliga inlägg, jäkla jag har skrattat. Julie är ett underbart barn, hon är nästan jämt glad, och hon har ju börjat sjunga också. Hon sjöng så fint till mig på café Rost idag, 😍😍

3:e kommentar, skriven , av Pappan.:

Du är ju nästan ROLIG !

Fina foton på Klimpen...

//Pappan

Svar: Nästan ja.. 😜
Lisette Modig

4:e kommentar, skriven , av Åsa:

Du kan verkligen uttrycka dig, har skrattat då tårarna rinner. Säger bara sparkbyxor - not.

Svar: Haha men sååååå kul var det väl ändå inte? 😜
Nä, får magasinera sparkbyxorna 😔
Lisette Modig

Kommentera inlägget här :